0 dagar kvar!

Nu sitter vi på planet (vi har wifi! wihoo) Stressen och gråten har lagt sig. Tror att detta kommer bli ett grymt år, det bara känns så.

Morgonen har varit jätte jobbig. Efter 3-4 timmars sömn ringde klockan. Jag ville verkligen inte gå upp. Låg kvar i sägen ett bra tag haha. När vi väl vinkat, gråtit och kramats hej då på flygplatsen och jag och Sara började gå mot säkerhets kontrollen kändes va det jätte jobbigt. Men efter lite shopping kändes det ännu bättre hehe. Jag va såå nervös att vi inte skulle hitta till vårat plan men det va faktiskt väldigt lätt!! Så nästa inlägg som kommer upp här är antagligen från Spanien.


Tack Hanna!

Tack bästa Hanna för all hjälp med bloggen. Det är Hanna som har gjort designen och allt! Den är så fin!

Bilder från i onsdags när Hanna, Sophie o Natta hade avskedsmiddag för mig hemma hos Hanna & Sophie!


10 timmar kvar

Idag har varit en riktig kaos dag. Känns som jag har hunnit göra allt och lite till samtidigt som det känns som att jag inte gjort något haha. Imorse när jag vaknade va det bara att sätta igång med packningen. Sen så åkte jag och mamma till mormor o morfar och Hemköp för att fixa lite grejer. Efter det åkte jag hem till Sara H på en "avskedsfika" med Gizem, Dilara o Jasmin. Sara hade bakat AS goda muffins och jag gick receptet haha. Efter många kramar och lite tårar (floder) hämtade mamma o pappa mig. Jag trodde att vi skulle åka hem men så åkte vi och köpte nya skor till mig. Så fina! Tack mamma o pappa! Vid 17:30 gick jag hem till bästis där vi satt och pratade mycket och sen blev det även där tårar och kramar. Kvällen har spenderats på att packa om mina 2 resväskor typ 20 gånger då de vägde runt 26 när de bara fick väga 20.. Hehe nu väger de typ 22 kg så det får bli bra! Om 10 timmar sitter jag i luften påväg till mitt nya hem. Så sjukt!


Flyttfeber

Allt hände så snabbt. Jag skicka in ett brev, jag fick hem ett brev, jag flyttar. Vad gör jag egentligen? Vad håller jag på med? Vill inte lämna allt här hemma. Usch jag har flyttfeber.


-


1 dag kvar

Igår kväll satte packningen igång för fullt! Alltid i sista sekunden. Det är så galet svår att packa för 10 månader?! Vilka av alla 567 parfymer ska man ta med? Vilka smycken? Vilka väskor? Vilka skor? Hur många skor? Åhh vill bara trycka ner allt i väskan. Det känns så konstigt att behöva lämna saker hemma, tex gitarren. Det är faktiskt tråkigt att behöva lämna den hemma, jag hade ju precis börjat spela igen. Hoppas dom har en där nere hihi. Nää nu måste jag fortsätta packa. Jag flyttar ju imon. IMON. Hur sjukt är inte det?

Det på bilden ska med i resväskorna, o jag har inte ens tagit fram skor...


¡Hola!

Heej!
Ni som har hittat hit vet antagligen vem jag är. Inte? Okej då ska jag berätta det för er! Mitt namn är Sofia, jag är 17 år och kommer ifrån Göteborg. Jag har en bror, en mamma o en pappa och på lördag flyttar jag till Spanien. Jag flyttar dit för att bo en en värdfamilj och läsa andra året på gymnasiet på en svensk skola. Det är på grund av det jag startade denna bloggen efter MYCKET tjat från kompisar haha. Jag tänker inte säga så mycket mer utan hoppas istället på att ni tittar in här ibland och lär känna mig mer och framförallt läser om mitt liv nere i Spanien!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0