På planet

Hej! Jag har haft underbara dagar i älskade Göteborg! Nu sitter jag på planet som lyfter vilken minut som helst. Har redan hunnit bli kompis med en tant. Mysigt. 

Igår firade vi min födelsedag i förväg, dvs sång på sängen, kalas osv. Det var perfekt! 
Här får ni en bild på lite av grejerna! Resten av sakerna från Sverige kommer upp imon! Puss




Hemma i Sverige.

Onsdag: Klockan 04 ringde klockan och då var det bara att stiga upp och klä på sig. Mammen hjälpte mig och bära ner mina väskor för trappan och ringde taxi. Jempa var även uppe en snabbis för att krama mig hejdå, finaste syster. Taxin kom vid 04:30 och vid 05 önskade taxichafören mig trevlig resa. Det var första gången jag flög helt själv så jag trodde det skulle bli kaos. Jag hade föreställt mig hur jag inte hittade gaten, hur mobilen laddade ur o allt sånt. Men riktigt så blev det inte haha. Jag hittade allt, det var ju till och med lätt. Vid 11 landade jag i Oslo där jag möttes av världens bästa pappa. Vi hittade nämligen inga bra biljetter till Göteborg så jag fick flyga till Oslo, funkade toppen det med. Från Oslo körde pappa tills vi kom till Sverige, därifrån fick jag köra hela vägen hem! Hela 20 mil haha. "Grundtanken" med resan hem till Sverige var att jag skulle övningsköra, och aa det kan man ju säga att jag fick göra. När vi kom hem åt vi köttbullar och makaroner. Godaste på länge! Efter det körde mamma mig till polhem där jag överraskade några i min gamla klass när de hade slutat. De hade ingen aning att  jag skulle komma, SÅ KUL. När jag hade varit där en stund åkte jag o mamma till mataffären och köpte ingredienser till våfflor. På kvällen åkte jag och mamma och hämtade Sara på hennes basketträning. Hon trodde att det var hennes mamma som skulle komma och hämta så när jag kom blev hon lite chockad. Tårar, kramar och skratt för hela slanten. Vi åkte hem till mig och åt våfflor och efter en stund kom även Eva-Lena. Mysigt.  ANTAL PIGGELIN: 2
 
 
 
Torsdag: Gick upp ganska tidigt och tog bussen och färjan till skolan för att överraska de som jag inte träffade på onsdagen. Träffade blandannat finaste Ava. Jag har verkligen saknat henne. Jag var med en stund på deras lektion och sen åkte vi in till stan och åt lunch på paprika, gott. Efter lunchen hade de matte så den var jag också med på. Efter skolan åkte jag in till stan med Ava och fikade. När Ava började dra sig hemåt åkte jag till Munkebäck för att överraska bästa Natta. Hon blev chockad jaa hihi. Vi va en stund på frölunda torg innan mamma hämtade upp mig och vi åkte till ICA för att handla middagsmat. Kvällen spenderades delvis vid matbordet med tacos och delvis i bilen, framför ratten. ANTAL PIGGELIN: 5
 
 
Fredag: Gick upp och gjorde scones till mig och mamma till frukost. Vi åt en låång frukost innan vi satte oss i bilen och åkte till frölunda torg där vi shoppade en stund. Fick med mig en hel del fina grejer av mamma! Efter någon timme eller två på torget körde mamma mig till polhem där jag var med på en halv geografilektion. Sen gick jag och några tjejer till hamnen, köpte varsin glass och bara njöt. Jag har lyckats få med mig solen från funkan till götet. Skönt! Vi satt där ett tag och pratade innan vi gick tillbaka till skolan. Vid 15:30 hade jag möte med rektorn om mina kurser jag läst osv. Allt stämde överrens med vad min klass i här i Sverige har läst så det kommer bli perfa i 3:an. När allt var klart på skolan åkte jag och Ava till frölunda torg där vi åt på cafe inferno. Världens godaste salladsbar som Avas pappa äger. När vi ätit där tog vi en sväng inne på torget innan vi åkte hem till mig där vi spenderade kvällen framför "känn ingen sorg" tillsammans med massa gott och mycket prat. Vid 23 körde jag hem Ava. Jag tar varje tillfälle för att få köra, jag är ju inte bäst om man säger så...haha. ANTAL PIGGELIN: 3
 
 
Lördag: Idag väckte jag och mamma pappa med sång och paket på sängen. Idag är det nämligen pappas födelsedag. Dagen började med god frukost sen övningskörde jag en stund innan jag mötte upp Ida för handbollstittande. Det var kul att se alla igen och de va lika duktiga som förut. Jag och Ida satt i seketeriatet av någon anledning..? Men det var kul! Efter matchen, som de vann, gick vi hemåt. Jag följde med Ida hem och hälsade på Karin, Mats och Lovisa och gick ut och kastade boll med Cracker i skogen en stund. Mys. När jag kom hem chillade jag en stund i mitt rum. Efter ett tag kom Emil och Jennifer hem. Vi satt i mitt rum och pratade lite. De ska åka till London snart! Så avundsjuk. Sen blev det middag. Grillade hamburgare. Efter maten blev det tårta och sen gick jag hem till Sara, Sofia och Eva-Lena och hade myskväll. Vi kollade på gladiatorerna, de firade mig med paket och tårta (fyller på tisdag men då är jag i Spain) och kollade på 17 again. Kom hem för ca 10 minuter sen. Nu ska jag lägga mig i min mjuka säng och läsa. ANTAL PIGGELIN: 1 (detta ska dock ändras nu...så läs 2!) 
 
Grattis pappiii! Älskar dig.
 

Bara lite snabbt.

Söndag: Vaknade upp hos Elin. Vi låg kvar ett tag i sängen och bara pratade. Efter en stund kom Malle in (Elin o Malle bor tillsammans) och blev helt chockad över att jag låg där. Hennes min va oslagbar! Vi gick upp och åt lite frulle innan jag mötte upp Madde och vi började gå mot Los Pacos. Hemma hos mig pluggade vi tillsammans med våran alldeles egna mattelärare, Jempa. Vi hann även sitta i solen en stund och få lite färg. På eftermiddagen när Madde började packa ihop sina grejer och vandrade hemmåt fortsatte jag o Jempa med plugget en stund. Lucas kom dock in och störde oss några gånger så det slutade med att vi blev arga. Väldigt arga haha. Han kan verkligen vara världens jobbigaste unge. På kvällen tog vi oss en "powerwalk a la jennifer & sofia". Vi köpte varsinn B&J glass och satte oss uppe vid tjuren och myste som aldrig förr. På kvällen somnade jag bredvid Jempa i hennes säng. Mys. 
 
 
 
Måndag: En måndag full av prov och läxor. Efter skolan gick jag och Jempa hem o la oss på takterassen och sov en stund. På kvällen hade jag o Maddis bestämt oss för att gå till fuengirolas kulturhus och vara med på en körlektion, bara för att liksom. Jag fick även med mig Jempa. Vid 19 mötte jag, Jempa o Madde upp Birgitta (våran snälla lärare som följde med oss och fixade så att vi skulle få vara med på en lektion). Så fort vi kom in i salen kom alla emot oss och var super trevliga! Bjöd på kakor, ställde frågor osv. Kören var såå såå rolig! Alla var jätte snälla och vissa var helt galet duktiga på att sjunga. De höll på att öva inför en konsert så de sjöng mycket duetter, vilket var roligt att höra på. De sjöng även lite ABBA!! På slutet sjöng de alla en sång tillsammans, då blev det drag! Den dagen var lyckad!!
 
 
Tisdag: Skolan var lugn och bra. Efter skolan gick jag, Madde, Ellen och Elvis ner till stranden med 2 kg jordgubbar och en burk nutella. Perfekt. När vi suttit där i en timme mötte jag upp Lisa och vi gick till körskolan för att ha körlektion. Det hela slutade dock i kaos. De öppnade en timme senare än bestämt och våran lektion hade tydligen blivit inställt..knas. Vi blev lite sura så vi kände inte för att gå in och sätta oss för att göra tester på datan så vi gick till skolan istället. Lisa dansade salsa och jag tittade på och filmade de en del. När salsan var klar satt vi kvar en stund i aulan med Juan Carlos, Nander, Elvira mm. De hade köpt något Jelly Beans spel som de körde en stund haha. Hemma på kvällen packade jag som en dåre. Jag skulle ju till Sverige på onsdagen, fast det visste ingen i Sverige förutom mamma o pappa typ... ;) 
 
 

JAG ÄR I SVERIGE



Sämst bild. Uppdaterar om allt ikväll! :))

Sevilla

Hejhejhej! 
I lördags hade jag en super mysig dag. Humhum-klasserna åkte till Sevilla över dagen. Vi tog bussen från ferian vid 8:15 , då hade vi även med oss några elever från Finspång som är här i funkan o hälsar på typ. Eller jag vet inte riktigt vad dom gör här, lite oklart. Bussresan var mysig och timmarna i Sevilla var superbra! Vi började med att gå in i en katedral o gå en guidad tur. Innan vi gick ur katedralen gick vi upp i tornet som låg på våning 34. När vi va där uppe kändes det lite som jag var uppe i Empire State Building igen hehe. Inte riktigt, men näääästan. När vi kände oss färdiga i tornet fick vi fritid så då gick vi till en bänk där vi satte oss och åt delar av våran matsäck. Toto (våran lärare) var med oss så det blev en del annorlunda samtalsämnen haha. Efter det gick vi runt lite innan vi bestämde oss för att dra med honom till Wonkacandy, Spaniens bästa godisaffär! Dom var svenskt godis! Efter det mötte vi resten av gruppen igen och gick på stadsvandring. För en gångs skull tycker jag att vandringen var rolig och lagom. Vi gick till så fina ställen, blandannat plaza de España. Sevilla är så himla fint! Någon gång mellan 17-18 tog vi bussen tillbaka till funkan igen. På kvällen gick jag, Ellen, Lisa, Elin o Sara ut en stund. Jag sov hos Elin eftersom jag inte ville gå hem själv. 


Nu snodde jag bara lite bilder från andra, ska ladda över mina bilder kameran ikväll! 






Hoy es viernes!

Idag va det en lugn dag i skolan. Började med geografi sen var det idrott på stranden. Sen hade vi klassråd följt av världens godaste lunch: pannkakor och jordgubbar. Sen hade vi håla och efter det historia och matte. När skoldagen var slut vandrade jag o jempa hem. Hemma chillade vi en stund innan Elin o Ellen knackade på. Vi tog oss en promenad till el torro som inte ligger långt ifrån. Vi var där uppe ett bra tag o tog en hel del bilder. Sen gick vi hem och drack vatten innan vi sa hejdå till Ellen o Elin. Kvällen har spenderats åt pizza, Lucas, one tree hill, hjälpa till Mamen o Raul att byta soffa osv. En mysig fredag helt enkelt. Nu ligger jag i sängen o ska snart sova. Klockan 8:15 går bussen från ferian imon. Vamos a Sevilla. 

Beso









Mer bilder från igår.

Gårdagens slappiskläder.

Top model spain. 





Happyness day

Hola! 
Igår hade jag en mysig dag. Efter skolan följde jag med Madde hem. Vi pluggade och sjöng en stund innan vi mötte upp Elin och sprang till PAD. På PAD gick vi ut med 9 hundar och sen sprang vi till miramar där det blev lite spontan shopping. Jag kom hem med en topp/linne. På kvällen åt jag o jempa mat och kollade på "systrar i jeans". Älskar den filmen. 


Igår va det även happyness day. Mys.








09:38

Godmorgon! 
Imorse hade jag en mysig morgon, med god frulle och ingen skrikande lillasyster hehe. Lucia har en tendens att gnälla en del på morgonen bara för att hon är så trött, men inte imorse. Skönt. Just nu sitter jag på svenska lektion och kollar på någon film om romantiken. Imorse när jag kollade väderappen såg jag att det bara skulle vara 18 grader o lite halvsoligt så idag har jag på mig jeans, det var ett tag sen. Haha vilket tråkigt inlägg detta blev, men nu vet ni lite om min morgon. 

Ha en bra dag! 



Effektiv.

Jesus va detta har varit/är/kommer bli en effektiv vecka! Igår efter skolan va det mattestuga, gymmet och körskola. Idag efter skolan var det mys på terassen med världens bästa Madde, språkstuga, gymmet med 2 pass och sen en spontan långpromenad med Sara. Tanken var att jag skulle möta upp jempa efter salsan vid 19:30 och att vi skulle gå hem tillsammans, men efter salsan ville hon fika med en kompis så jag frågade om Sara ville ta en promenad och så blev det. Vi promenerade i 2 timmar. Vi hann bort till borgen, prata om allt och lite till, träffa Madde och mickis osv. När klockan närmade sig 21:40 fick jag med mig jempa hem. Då var jag super hungrig eftersom jag inte ätit sen myset med Madde som var vid lite innan 15 haha. När vi kom hem ropade Mammen direkt när jag kom innanför dörren: Sofia spring! Det är David Bisbal på tv:n! Haha det är en känd sångare och jag har börjat lyssna på han en hel del nu det senaste bara för att jag hörde en av hans låtar när jag var i en butik på strandpromenaden i helgen. I förrgår satt vi hela familjen i soffan och lyssnade på hans låtar på högtalarna och kollade på hans musikvideos på tv:n, det va mys <33 

Dagen ar iallafall varit bra. Nu har jag ett bokat möte med John Blund. Hasta mañana. Beso 

Elin var trött på språkstugan. 

Madde var söt på snapchat. 

Denna bron ser exakt ut som damarksbron. Lite mindre bara. 



Svar på gamla kommentarer hehe.

Vad kul med körkort! men hur funkar det? är det billigare/dyrare? varför väljer du att ta det där? är det på svenska? berätta lite :) kram 
Svar: Jaa.. eller det är väll inte så kul och plugga inför det haha. Anledningen till att jag tar det här är för att jag vill ha det gjort så jag slipper ägna sommaren åt det, det är billigare här och faktiskt liite lättare. Jag behöver inte göra halkbanan, vilket är skönt. Annars fungerar allt som i Sverige. Jag kör med en lärare, är med på teorilektioner osv. Allting är på Spanska eller Engelska och det är faktiskt inte så krångligt som jag trodde. Bara det att Engelskan i boken och så kanske inte är den bästa, så ibland blir spanskan lättare hehe. Vad mer kan jag säga? Jag hoppas på att jag klarar det så jag slipper göra det i Sverige :)) 

 

Kan du lägga upp bilder på det du shoppade i Barcelona?
Svar: oj, hmm tvek på om jag orkar leta reda på allt och lägga upp en gemensam bild men jag kan absolut försöka fota vad jag har på mig mer så ni får se. Just nu känns det som jag använder barca kläderna ganska mycket då solen står högt på himlen vaaaaarje dag!

 

Hur kommer det sig att du gör det där? :)
Svar: Som ajg skrev innan, skönt att ha det gjort, billigare och liiiite enklare.

 

Glömde fråga, är det många som gör det?
Svar: Jaa, vi är en del. Mest 3:or dock, men finns lite 2:or med. Min kompis Sofie tog sitt körkort för någon vecka sen! Så duktig! Vet inte exakt hur många vi är som tar, men runt 10 kanske.

PUSS

 
 

sierra nevada

Fredag 14/3
Klockan ringde superduper tidigt. Jag och Jempa sov över hos Linn, abuelo och abuela så vi hade inte så långt att gå på morgonen. Sängen där är DRÖMMEN. Skönare än min säng i Sverige, vilket jag trodde var helt omöjligt hehe. Klockan 06 gick bussen från ferian. Jag och Lisa var duktiga på vägen dit och pluggade lite körskola. När vi kom fram var det kallt. Fick en chock när jag steg av bussen. Hur skulle jag klara mig? Men det gick bra och vi fick en super bra dag med grym skidåkning. Gulligaste Sara har gjort en film som jag tänkte sno hehe. Hon är så duktig på att göra filmer. Jag vet inte ens hur man laddar ner ett program på datan så man kan göra filmer...kaoz. Hennes blogg är iallafall http://threehundred.blogg.se om ni vill kika in där, vilket ni absolut borde. 
 
Filmen speglar dagen ganska bra tycker jag! Titta och njuuuuuut. 
 
 

Bicicleta.

Hejj! 
Igår var det den bästa lördagen på väldigt länge. Jag gick upp i tid och mötte Lisa vid körskolan vid 11:15. Vi gick in och var med på en teorilektion, inte jätte kul men absolut lärorikt. När klockan var 12:45 tog lektionen slut och vi gick utanför dörren för att möta upp Jempa, Madde, Bella, Elvis, Elin och Ellen, vi skulle nämligen gå och hyra cyklar! Vi gick till strandpromenaden och hyrde varsin cykel och sen började vi cykla. Det måste sett väldigt kul ut när 8 tjejer kom cyklade på en rad längst motorvägen haha. (Vi cyklade på en "trottoar" eller va det va, don't worry mamma o pappa.) vi stannade och tog kort några gånger och tillslut hittade vi en fin strand i mijas (ligger bort mot marbella) där vi la oss i några timmar. Lite innan klockan slog 17 började vi dra oss hemåt. Vi cyklade hem, duschade, bytte om och sen cyklade vi och lämnade tillbaka cyklarna och började gå mot Wooken! Vi satt där i några timmar och åt och pratade. Wooken är en buffé där man betalar typ 13 e så får man äta hur mycket man vill. Man tar vad man vill ha så ger man det till köket där dom wookar det o sånt. Det finns sushi, mat som man måste wooka, man som inte behöver wookas, efterrätt, frukt osv osv. Super mysigt. Vid 23 lämnade vi wooken med världens matkoma. Jag var så mätt, och är fortfarande haha. När jag o jempa kom hem smög vi upp för trappan, tills vi märkte att ingen var hemma. Vi gjorde i ordning oss för att gå och lägga oss och efter en stund kom Mammen, Raul och barnen hem. Stod och pratade med en rolig Mammen ett tag innan jag la mig i sängen och somnade på en sekund. 
Idag vaknade jag vid 10, det känns så skönt att ha haft en helg där jag somnat tidigt varje dag och vaknat av mig själv helt utvilad.  Idag ska jag till stranden med massa andra. De flesta ska nog spel volleyboll, men jag o Ellen ska plugga. :) nu ska jag börja klä på mig och packa strandväskan. Vi hörs sen. 









Igår sierra - idag stranden

Hej! 
Dom ni ser går det sådär för bloggen nu. Just nu har jag lite bråttom för jag ska snart till körskolan o plugga lite teori. Igår va vi alla fall i sierra nevada och åkte skidor! Det va så kul! Idag efter körskolan ska jag o några tjejer cykla runt i funkan och äventyra lite haha. Det är varmt idag så vi hoppas på att hitta någon fin liten strand där vi kan bada och bättra på brännan! Jag får berätta om de andra dagarna ikväll! Puss 



<3

Hej!
Dagen i skolan var sådär, efter skolan va det dock bättre än bra! Sen gick jag till gymmet med Ellen, dags att ta börja ta tag i kroppen igen hehe. Nutella dieten visade sig inte va sååå bra hehe. Kvällen har varit galet bra. Skype med världens bästa mamma och pappa. Det var extra roligt att prata med dom idag. Vi bestämde även en grej, så ikväll somnar jag med största smilet på läpparna (och glömmer bort allt plugg för en stund..) :D Just nu leker livet.
 
Mina favoriter.
 

Söndag:

Började även denna dagen på taket. Denna gången pluggade och tränade vi även. Duktiga:)) Jag hjälpte även Jempa med att öva ett salsa steg. Sen gjorde vi iordning oss igen och begav oss till skolan. Denna gången var det dock salsa som stod på schemat så jag passade på att laga Lisas byxdress som hade gått sönder haha. Jag har blivit lite till en mamma när det kommer till att sy. Har lagat allt från datafodral till koftor och byxdressar. Men jag gillar ju att sy så det är bara kul! Vid 17:35 började jag gå mot ferian för att möta upp Maddie. Vi skulle nämligen till svenska kyrkan för att lyssna på en föreläsning/presentation om prostitution. Det är nämligen några tjejer på skolan som har det som deras gymnasiearbete. De är så duktiga och hade fixat allt perfekt. De hade fixat folk från sverige som kom hit och höll föredraget osv. Bakat massa kakor och sålt för att samla ihop så mycket som möjligt. Det var många som kom och allt var så interesant och gripande. Det var en kvinna som berättade om hennes liv och det var många tårar som rann inne i kyrkan. Hon berättade så sjuka grejer, tänker inte ta upp det på bloggen men det är ett under att hon lever. Hon var så skön och härlig men samtidigt seriös och väldigt ärlig. Ångrar inte att jag gick dit och lyssnade! När allt var klart började vi vandra hemåt. När vi kom hem blev det god mat och en hel del prat. Jempa, jag och våran älskade madre hade deeptalk i Jempas säng i en timme. När klockan var 01 pussade hon oss godnatt. Jag låg dock kvar en halv timme till uppe i Jempas rum och bara pratade. Vet inte vad klockan var när jag somnade, men efter 02 iallafall. 
 
Är så lyckligt lottad att jag fick just denna familjen och min fina Jempa som jag verkligen klickat med. Tror vi båda två är väldigt överens om att det gör ingenting att det tar 20 minuter till skolan och 40 till bargatan (haha jk.) eftersom vi hamnat i just denna familjen. Love life <333
 
Fina abuelo och madre.
 
min favorit lillebror.
 
och min favorit syster. <3
 
 
 

Lördagen:

I lördags vaknade jag av att det var så varmt i mitt rum och solen stekte på utanför. Jag och Jempa bestämde oss för att lägga oss på takterassen och pressa en stund. Vi låg där ett bra tag innan vi blev hungriga och bestämde oss för att göra en dunderfrulle som vi sedan skulle äta på taket i våra solstolar, så blev det också.
 
Vi åt, solade och lyssnade musik tills klockan slog ca 14 då vi började göra i ordninig oss, dvs duscha och byta om, eftersom vi skulle vara i skolan vid 16. På skolan blev det körskole plugg, tacos, prat och melodifestivalen final! Jempa, Madde och jag lyckades även få med lite sång, muggspelande och dans med Ellen hehe. 
Kvällen var mysig och skön. Dock lite sura miner för att Sanna vann. När vi kom hem på kvällen somnade både jag och Jempa ganska så snabbt. En ganska så perfekt lördag enligt mig.
 
 
Även dessa bilder är från bästa Jempa. Måste börja ta lite egna bilder snart...

Tack!

Hej! 
Vill börja med att säga ett mega stort tack till Natta som fixat en ny header till mig och ett lika stort tack till Hanna som fixade in den på bloggen! Tack tjejer.
 
Hade en mysig fredag med Jempa och Madde. Vi lagade scones, sjöng, jag och madde skrev klart en uppsats, busade med Lucas, fixade i ordning oss och pratade och skrattade som aldrig förr. Tog kort gjorde vi oxå...haha blev några stycken innan alla tyckte att det var ok. Kvällen ute var helt okej. Längtar tills det blir lite varmare (16 grader på kvällen är okej men det får gärna bli liiiite varmare) och tills det kommer massa turister. Mycket roligare att dansa när det är fullt på golvet. Jempa agerade fotograf under kvälen så här är några snodda bilder från henne: 
 
 
 
 

.

Hola!
Just nu sitter jag på geografilektion. Snart är det idrott, hoppas vi går till stranden! Efter idrotten är det klassråd sen bamba. Sen är det bara historia och matte kvar innan det är HELG. 
 
Igår var det en ganska skön skoldag. Slutade vid 13:30 och då satte Lisa och jag oss på skolans terass och goffade oss..hehe. Klockan 15:30 var det omprovstillfälle. Jag hade missat ett geografiprov så jag var där och jag var absolut inte ensam kan jag säga..Vi var mer än 40 stycken elever som skulle skriva omprov. Haha galet många om man tänker på att jag går på en väldigt liten skola. När provet var klart gick jag och Lisa till körskolan och var med på en lektion som Linn och Jack redan påbörjat. Vi var där i ca 2 timmar, sen gick vi till shoppinggatan och kollade läget. Köpte dock ingeting. När jag sedan kom hem till pacos vid 20 var Jennifer fortfarande inte hemma från sin tennis så jag satte mig på mitt rum och gjorde ingenting i 10 minuter tills hon kom hem. Då satt vi på mitt rum och pratade en låång stund. Efter ett tag kom Lucas och då hade vi fiesta i mitt rum. SÅ KUL. Har massa videosar när Jempa och Lucas hoppar omkring, men vet inte hur man får upp det på bloggen..? På kvällen skypade jag med Lisa och Ellen, mysigt som vanligt. 
 
Idag ska Madde följa med mig hem efter skolan. Vi ska plugga, baka scones och fixa oss för utgång. Jag ska locka hennes hår. Hihi jag längtar! 
 
 

Fina Ellen.

Hola!
Idag har varit en bra dag! Det har varit varmaste dagen i år, mer än 20 grader. Älskar det. Skolan va nice och när den var slut följde jag och Jempa med Ellen till frisören. Vi satt med en stund innan vi gick och köpte glass. När vi ätit upp glassen gick vi tillbaka till frisören och satte oss med Jempas spanskatal som hon ska hålla imon. Vi hann inte sitta med texten i många sekunder innan den ena frisören kom och frågade om vi behövde hjälp med spanskan eller om han skulle rätta den. Spanjorer är så sjukligt hjälpsamma. Me gusta. När Ellens utväxt var färjat och Jempas text var rättad började vi traska hemåt. Det blev en lång promenad för mig och Jempa hem. När vi kom hem åt vi och sen satte vi oss på mitt rum och gjorde allt och lite till. Nu har vi precis dansat framför spegeln och skickat massa snaps så nu är det one tree hill och plugg som gäller. Imon är det torsdag och sen är det FREDAG. Längtar. 
 
FÖRE:
 
EFTER: 
 
 

100.

Cien días. Cien días hasta yo voy a terminar mi colegio aquí en Fuengirola. La mejor Fuengirola. No quiero. No.
 
 

Första dagen i Barcelona

I lördagsmorgon ringde klockan vid 05. Vi klädde på oss snabbt och åt lite yoghurt sen mötte vi upp Elvis och Elin och gick ot tåget. Trötta som bara den tog vi tåget till flygplatsen och från flygplatsen planet till Barcelona. Vid 10 landade planet och vid 11 var vi vid vårat mysiga hostel (efter en lite kaosig taxiresa haha). det första vi gjorde när vi fick vårat rum var att packa upp och bädda våra sängar, sen gick vi och köpte lite mat. Vi hade kök så frukostar och sånt lagade vi själva, hur gott och mysigt som helst. När vi ätit klart diskade vi efter oss och sen gick vi till närmaste tunnelbanestation och tog oss till ett väldigt bra shoppingcenter där vi spenderade lite för mycket pengar inne på blandannat forever 21. Vet inte hur många timmar vi spenderade där inne men tror det blev ca 3 timmar. Vi la även några hundralappar inne på andra affärer och avslutade med middag på taco bell. Eftersom det var lördag kände vi för att dra ut en stund så det gjorde vi. Till en början var vi hur trötta som helst och funderade flera gånger på att bara stanna på hotellet, men det gjorde vi inte och det är vi glada för. Kvällen blev lyckad och när vi kom hem somnade vi alla på 5 sekunder, speciellt Elin. 
 
Skrev jag att Elin var lite extra trött...? 
 
 

Körskolan.

Hej! Kom precis hem från la autoescuela. Var där med Lisa i nästan tre timmar och pluggade teori. Vi gjorde test på datan och var med på en lektion där även Linn och Astrid var med. Solen stekte på utanför men det var bara att stå ut. :') Jag vill verkligen klara av detta. Fick en fråga igår om just körskolan som jag tänkte svara på ikväll men om det är nogon mer som har en fråga eller två om körskolan så är det bara att fråga på. :) 
 
Nu ska jag plugga lite geografi. Ikväll kommer Barcelona inägg upp.
 
 

Godnatt!

Nu är detta lovet slut. Veckan har gått så snabbt men jag kan utan tvekan säg att detta soprtlovet har varit mitt bästa sportlov. Resan i Barcelona var bäst och dagarna i Funkan var detsamma. Imorgon börjar skolan vilket det är delade känslor om. Skolan är ju bra och kul, men lov är ju bättre:) Nu är det bara några veckor i skolan innan det är dags för påsklov igen. Inte så långt kvar tills jag fyller år heller, och några av mina kompisar med! Har pratat med Liza om påsklovet och hon säger att det är ett jätteroligt lov för oss som bor här i Funkan så det blir nog kul! Nu ska jag sova. Imorgon efter skolan kommer det upp barcelona inlägg! Puss
 
 

Lördag och söndag.

Jag och Lisa låg kvar en stund i sängen och chillade. Till frukost gjorde vi goda omeletter. Vi var hemma hos Lisa en stund innan vi bestämde oss för att ta på oss springbyxor och gå hem till mig och hämta mina böcker. Vi tänkte nämligen gå till skolan och plugga, chilla och kolla mello. På vägen hem till mig blev vi båda två jätte sugna på hallonsaft så vi svängde in på svensken och köpte det. Så fort vi kom hem till mig gick vi raka vägen in i köket och drack saft. S.Å G.O.T.T.  Vi var bara hemma hos mig en snabbis innan vi började gå mot skolan igen. På skolan puggade vi lite körteori men pratade mest och kollade på en film som Elvira hade gjort av olika klipp vi gjorde i Barca. Så kul! Det rullade in mer o mer folk i skolan och efter ett tag blev vi sugna på att baka pizza och kladdkaka till Mello, så det gjorde vi. Både pizzerna och kladdkakorna blev perfekta. Det blev dock lite stressigt när vi bakade så vi fick skjuta upp Mello i några minuter, me flipa SVTplay! Efter mello följde jag med Lisa hem. Tanken var utgång med Malle och Bella, dels för att Bella kom från Sverige igår och dels för att dte är kul. Men vi valde att stanna hemma. Mycket mysigare. Vi somnade tidigt i Lisas säng och sov länge. Imorse när vi vaknade åt vi en snabb frukost innan vi begav oss till stranden för träning/vollyboll. Vi hann inte vara där länge innan vi bestämde oss för att möta upp Jempa, Ellen och Maddis vid tågstationen som kom hem idag! Det var SÅ kul att träffa dom igen! Jag och Jempa tog taxi hem och när vi kom hem åt vi lite, pratade MYCKET och sen sov/vilade vi i hennes säng. Vid 17 mötte vi upp Ellen, Lisa, Sara, Elvis, Elin och Madde på baskin för lite kaffe/te/varm choklad/milkshake och mycket prat. Vi hade en hel del att prata om så vi var där i lite mer än två timmar innan vi började gå hemåt igen. Det visade sig även att världens bästa Ellen hade köpt glutenfritt knäckebröd och godis till mig! Te quiero.<3
När vi kom hem satte vi oss på Jempas rum med musik och plugg/blogg. Nu har vi precis ätit och snart ska jag duscha. Måste även göra massa inlägg om Barcelona och plugga. Har fullt upp nu, men det är lugnt. #detlösersig 
 
 
 

Fredagen.

Jag är verkligen sämst på att blogga. Fick bli en pause till som ni märkte men nu är jag tillbaka. På riktigt. Fredagen var hur bra som helst. Vaknade vid 9:30 och gjorde mig snabbt redo för stranden. Kom dit vid 11 och var där med några tjejer fram tills ca 15. Vi gick då och köpte glass, det fick bli pinnglass denna gången. Glassen här nere är ju så god så det är väldigt sällan man äter pinnglass. Det kändes som en svensk sommardag. Med sol men ändå lite vind och pinnglass. Vi började sedan gå mot skolan där vi satte oss och pratade med Liza, Lova och Björn ett tag. Alltid kul. Vi bestämde oss även för att gå ut på kvällen och att jag skulle sova hos Lisa så vi gick hem till mig för att packa ihop mina grejer och äta. När vi kom hem till mig var det fullt hus för det var Andaluciens dag. Jag och Lisa fick paella, MYCKET. Vi åt tills vi höll på att spricka sen packade jag ihop mina grejer. Tog som vanligt ett tag för mig att bestämma vad jag skulle ha på mig så Lisa fick roa sig med att prova lite kläder i min garderob också. När vi var klara gick vi hem till Lisa och började fixa oss. Jag lockade hennes hår, gud vad jag är avundsjuk på det. Hon har drömhåret enligt mig. Tog även ett tag för oss att ta på oss haha. Vi provade så mycket olika kläder så tillslut blev vi inte alls sugna på att gå ut. Det slutade dock bra och vi gick ut, vilket var väldigt bra. Kvällen blev lyckad och vi hade så kul! Vi dansade, pratade och skrattade som aldrig förr. Vet inte vad klockan var men vi tog följe av Nander hem. Jag sov hos Lisa eftersom jag inte kände för att gå hem hela vägen till Los Pacos på natten. Vi kom hem åt lite och sen somnade vi båda två väldigt snabbt i hennes säng. Mysigt. 
 
 Lite bilder från fredagen: 
 
 
 

RSS 2.0