Sovaaa

Hola! Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon är det upp vid 7:00 för att åka till cordoba med humhum. Ska faktiskt bli riktigt kul även om det kommer att vara kallt. Efter skolan idag åkte ju jag o Jempa till miramar och jag köpte vantar, mössa och ett sånt där huvudband eller vad det heter. Så jag kommer nog klara av kylan. Ikväll har jag varit ute med massa fina tjejer. Mysigt men kallt så vi drog hem väldigt tidigt. Nu tänkte jag sova och även berätta för er att ni antagligen inte kommer få någon uppdatering imon. Kanske efter cordoba, vid 8 eller något. Efter det ska vi nämligen ut. Men mer om det imon! 

Beso beso beso 

Innan vi gixk ut i kylan möttes vi på Baskin för prat o kaffe. 

Malle fick em ros. Sötis. 





Ahora

Pannkakor i bamban idag. Jag säger bara matkoma matkoma matkoma. Snart är det matte prov och efter det: miramar. 

Snor en bild från malles instagram.




Godnattinlägg

Imorgon är det ingen rolig dag i skolan. Har två prov i mina dåliga ämnen. Jag har verkligen försökt att förstå all matte men jag är inte bäst på matte. Har alltid varit det och kommer alltid att vara det haha. Geografi provet som vi ska ha första lektionen imon fick vi reda på i måndags, vilket jag tycker är lite väl sent. Hade väll kunnat plugga lite mer till det, men fokuset har legat på matten och alla andra småläxor denna veckan. Två saker som är bra imon är att 1. det är pannkakor/fattiga riddare till lunch! och 2. Jag och jempa ska till miramar imon shoppa lite. Behöver köpa en mössa och ett par vantar. Ja, jag bor fortfarande i Spanien men på lördag ska vi till Cordoba med skolan och där kommer det tydligen vara kallare än vad det är här..och eftersom jag fryser här där det är ca 15 grader kommer jag antagligen frysa ännu mer i Cordoba.  
 
Kvällen har bestått av plugg, skrivit med mina fina tjejer i sverige, duschat, tränat och ätit. Nu ska jag läsa igenom geografin en gång till innan jag går och lägger mig. 
 
Un beso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer:

Igår efter skolan stannade jag kvar ett bra tag för att räkna matte och gå på styrkegympa/zumba. (Anledningen till att jag räknar matte hela tiden är för att jag har prov på fredag på massa konstiga grejer som inte är logiska för fem öre. SÅ otroligt onödigt att kunna.) Passet var väldigt kul och jobbigt. Fick lära mig hur man ska göra för att plankan ska kännas mycket mer, och det gjorde den kan jag säga. Efter passet gick jag, Jempa och Lova hem till los pacos. När vi kom hem blev det en liten paus innan maten och efter det blev det matte för hela slanten. Jag och jempa gick ner och satte oss i "klassrummet" nere i källaren och räknade för fulla muggar. Jempa hade dock ingen läxa och eftersom hon redan har läst min mattekurs fick hon vara min lärare. Jag lärde mig faktiskt en hel del saker som jag inte kunde. Tack igen Jempis, du är bäst!  Vi jobbade i några timmar men efter att tag fick jag väldigt ont i huvudet så då var det bara att sluta. Jag har dålig syn och jag tror att jag behöver glasögon och jag tror att det är därför jag får så ont i huvudet när jag läst för länge, kollat på tv eller sitter långt bak i klassrummet och försöker så vad som står på tavlan haha. Så ska försöka kolla upp synen här nere, funkar inte det ska jag gå till optikern när jag är i sverige över jul. På kvällen blev det lite chattande och serie tittande innan jag somnade. 
 
Snor en bild från Jempas blogg.
 

Just nu!

Hola! 
Idag är det torsdag vilket innebär att snart är det fredag. Underbart! Dagen har varit braa och jag har bara haft sköna lektioner. Efter skolan stannade jag och Elin kvar i skolan och jobbade matte. Efter en stund kom även Malle o Emmy. Vi satt inne i det varmaste klassrummet, men det visade sig att det skulle vara franska där så vi fick flytta på oss. Efter lite vel slutade det med att vi var med på treornas mattelektion, alltså matte 3. Vi jobbade på ganska bra och när den lektionen var slut gick vi till eroski och köpte lite pluggmat bestående av yoghurt och russin så nu sitter vi och äter och pluggar. Dock är vi lite deppiga eftersom vi har fastnat och inte kommer någonstans just nu. Vi kom fram till att vi vill vara som Madde. Hon kan allt och hon är våran idol! 

Hör av mig sen!  

Bästa madde! 




IKEA

Hej på er!
Igår efter skolan åkte jag, Linn, Ellen, Ellen och Lisa till IKEA! Det var så mysigt att vara där, kändes verkligen om man var hemma i Sverige! Allt stod på svenska, det fanns massa svensk mat och ja.. allt var väldigt svenskt. Kändes ett tag som att jag gick runt på IKEA i Kållered, men den känslan försvann ganska snabbt när jag kollade ut genom fönstret och såg palmer haha. Vi var där i några timmar iallafall och provade soffor, sängar, stolar och allt annat! Vi köpte massa svenska matsaker. Allt från lösgodis och julmust till pasta som såg ut som älgar. Vi avslutade med köttbullar, potatismos, brunsås och lingon. SÅ SÅ GOTT! Vi hade verkligen jätte kul, speciellt Ellen A. Hon fick världens skrattanfall när vi åt. Åh vad jag gillar mina tjejer här nere i mitt andra land. På tågresan på vägen hem hjälpte Ellen K mig med samhällsläxa. Tack igen Ellen! Har haft väldigt svårt att koncentrera mig på läxor nu det senaste, eller det går i perioder. Vet inte riktigt varför, eller okej jag ska inte ljuga. Jag vet typ varför hehe. Det kallas: hemlängtan. Jag vill absolut inte flytta hem eller så, men jag längtar verkligen till jul! Att få komma hem lite och träffa familj och kompisar kommer vara så skönt och kul! Längtar dock inte tills när jag ska åka tillbaka til spanien igen och veta att det inte alls är långt kvar på mitt år i Spanien. Usch nää nu blev jag deppig. Vill inte att detta året ska ta slut! 
 
Idag var jag ledig eftersom det var utvecklingssamtalsdag och eftersom jag hade mitt utvecklingssamtal när mamma o pappa var här så slapp jag det. Så jag och Jempa började dagen vid 10:30 med frukost och sen vid 12 åkte vi till Miramar för lite shopping. Eller aa, Jempa shoppade som bara den men jag låg lite lågt. Hittade dock några bra o nödvändiga saker. Efter Miramar åkte vi till skolan och där var jag till ca 19:20 och pluggade, pratade osv. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik. Snart är det mat vilket är bra eftersom estoy muriendo de hambre! 
 
Här är några bilder från igår! ska försöka fixa mer bilder snart! 
 

Q/A

Har du halsduk och dunjacka? 
Svar: Haha nää jag har skinnjacka o sjal, önskar dock att jag hade dunjacka och halsduk!
 
Mysigt du har det! Snart kommer ju julen, vad önskar du dig i år? kram
Svar: Jag har det jätte bra! Jag önskar mig massa fina saker, men jag tror verkligen inte att jag kommer få allt eftersom jag ser denna resan/äventyret som en julklapp/födelsedas present! :)
Men jag önskar mig iaf: datafodral, nya primeboots låga, nya små iphonehörlurar, pengar, mbmj smycken (örhängen), presentkort till vs (vill köpa en ryggsäck), converse låga, undervattenskamera och bikini från triangl. Åh vad jag längtar till julen nu! Komma hem till familjen, kompisarna, julbord, ett julpyntat hem osv.  
 
Nu måste jag fortsätta kolla på psykologifilmen! Hasta luego! 
 
Fin va?! Finns massa fina ryggsäckar som jag vill ha! 

Fredag och lördag.

Hej! Tänkte ta och berätta lite om fredagen och lördagen.
I fredags efterskolan gick jag och jempa hem och och chillade ett tag innan vi gick till svenska kyrkans församling där det var massa från skolan. Vi åt grillad hamburgare, pratade, spelade olika spel och skrattade. Har helt serriöst aldrig skrattat så mycket tror jag. Det var verkligen så kul! Vi var där från 7 tills när dom stängde. Vet inte riktigt vad klockan var, men kanske 22:30? Nää jag vet inte. Efter det gick vi vidare till ett uteställe där vissa drack varm choklad och te. Senare gick jag och Jempa hem och sov. I lördags(igår) vaknade jag vid halv 11 och satte mig ganska så direkt och kollade på den första hungergames filmen på datan. Senare på kvällen skulle vi nämligen se den andra filmen på bio och då kan det nig vara en fördel att ha sätt första...hehe. Efter en stund gick jag och Jempa ner och åt frukost och efter det slutade det med att vi båda två satt i Jempas rum och kollade färdigt på filmen. Efter det gjorde vi oss i ordning för att åka till skolan för lite pluggmys. Vi mötte upp några andra där och hade det allmänt mysigt. Efter ett tag gick jag, Lisa o Elvis till miramar och bokade biobiljetter till mig, Lisa, Elvis, Madde och Elin för vi skulle som sagt se den andra hungergames filmen på engelska med spansktext. Vi valde att ta bion som började 7, men det var huuur många som helst från skolan som också skulle på bion klockan 21:45. Filmen var iallafall väldigt väldigt bra! I början tyckte jag att det var lite jobbigt med spansktext för jag satt bara och försökte lära mig nya ord haha men sen efter en stund gick det över. Efter filmen gick vi in en snabbis på Primark och jag köpte min nyårsklänning hehe. Efter primark började vi sakta gå hemmåt. Blev en hel del stopp på vägen men det var bara mysigt. När jag och Elin hade sagt hejdå till Lisa, Madde och Elvis gick vi till burgerking och köpte lite mat. Efter det gick vi mest runt och väntade på att Jempa och Sandra (elins rummis) skulle komma. Vi gick runt och letade efter internet när vi plötsligt kom på den briljanta ideen att gå in till en "bank" som vi såg va öppen för att värma oss lite. När vi har suttit där inne ett tag och lyssnat på musik o pratat kom en uteliggare in där och började bre ut sin sovsäck osv. Då kände vi att det var dags att dra haha. Inte många minuter efter det mötte vi upp Jempa. När jag och Jempa sen kom hem vid 1:30 åt vi lite yogurt och sen gick vi och la oss. 
 
Spelet i full gång! 
 
Igår stannade vi och tog kort i en fotoautomat. Inte det lättaste då vi var 5 personer.. haha 
 
Två bilder från maddes blogg från helgen.
 
 

Första dagen på jobbet

Hola a todos! 
Idag har varit en bra dag! Efter skolan gick jag, Madde o Sara och jobbade. Gillar att det låter så vuxet haha. Fast vet dock inte om jag kan kalla det för jobb, mer mys. Det var verkligen så kul och så mysigt! Vi hade ju bokat in oss var tredje torsdag men det har vi redan ändrat på till varannan torsdag. Snart blir det säkert varje torsdag också haha. När vi kommit dit (efter lite problem med att hitta rätt väg..) fick vi ganska så direkt 3 hundar att gå ut med. Vi döpte dom till Dragis, Dante och Tjippen, fick dock reda på sen att dom redan hade namn...haha men våra namn var mycket bättre! När vi kom tillbaka med dom fick vi 3 nya och efter det frågade vi om vi fick bada en hund. Tjejen som jobbade där blev verkligen glad. Man såg på hela hon att hon lös upp och var oerhört tacksam. Vi tyckte bara att det var kul ju? :) Sen blev det några till promenader och framförallt MASSOR utav mys! Vi hann även gå in en stund till katterna och mysa. Gosade med 3 söta kattungar! Efter nästan tre timmars mys och promenader gick vi tillbaka till miramar och sen blev det taxi tillbaka till skolan. I skolan satt jag och vämta i ca 45 min på att Jempa skulle dansa klart. Nu sitter jag i pyamas i mitt rum och ska snart sova. Märkte just att jag har världens träningsvärk i ryggen efter Linns pass...Men det gör inget, gillar att ha träningsvärk!
 
Här får ni världens bildbomb från första dagen på jobbet!
 
Katter är inte riktigt min grej...
 
Denna sötisen ska åka till sverige nästa vecka och få ett hem! 
 

Nostalgi

Gick av en slump in på en gammal blogg jag hade förra året och i början av detta året. Jag bläddrade tillbaka i arkivet för att kolla vad jag gjorde för exakt ett år sen och hittade det här:
 
Heej!

Idag har varit en ganska okej dag. En sak som var mindre bra var att jag och Gizem fick gå från lektionen för vi fick skratt anfall... Haha det GICK BARA INTE att sluta. Haha, när vi skulle lämna rummet råkade Gizem dra ner brandsläckaren från väggen. Haha då dog vi ännu mer! Jag skratta så mycket så jag fick kramp i magen och tårarna bara spruta! Det var lagom pinsamt att gå in i klassrummet igen sen...


Nostalgi på hög nivå! Jag kommer verkligen ihåg den dagen och jag vet varför vi skrattade men det kan jag inte skriva..haha. Det är sjukt vad jag saknar mina polhemstjejer nu! 

Tog bara första bilden jag hittade, sakner er andra oxå! Nu ska jag sova, godnat!!

 
 

Buenas noches

Hellu!
Idag har det varit vanlig skoldag. Efter skolan stannade jag kvar på mattestuga och styrkegympa/zumba. När jag o jempa kom hem blev det lite plugg innan maten. Efter maten hoppade jag in i duschen och sen gick jag upp och la mig i Jempas säng. Hon kollade på en film som vi ska se inom engelskan, men jag har redan sätt den så jag passade på att sova lite hehe. När filmen var klar väckte Jempa mig och nu sitter jag på mitt rum och ska snart sova. Imorgon blir en händelserik dag! Engelska "prov", humhum, spanska, miramar (?), volontärjobb och träning! Lite kaosigt, men det gillar vi! 
Detta kan vara det tråkigaste inlägget jag skrivit haha men nu vet ni att jag lever iallafall! 
 
Vi hörs! Un beso
 
 

Tisdag

Hej!
Idag har dte varit vanlig skoldag. Började 9 och slutade 14:20. Jag valde dock att stanna kvar i skolan för språkstöd, mattepluggande, prat, skratt och titta på när salsa gruppen tränade. Detta resulterade att jag kom hem ca 19:30 haha. Men det är bara mysigt tycker jag! Nu sitter jag i min säng och har precis skypat med mamma o pappa. Nu blir det solsidan och sen sova! Ska somna innan 00.00 idag tänkte jag. 
 
Bild på mig och min första, fina, rätta, perfekta (och så mycket mer) graf. Ellen blev stolt över mig iallafall haha.
 
 

Lite julkänsla

Igår var en slappardag. Var bara hemma hela dagen tills 18:30 typ då jag började gå mot baskin för att möta upp Elvis och Malle och plugga. Det blev dock inte så mycket plugg gjort eftersom internetet på cafet inte funkade i början. Så vi hade mys med fika och mycket prat. Efter en stund kom även Ellen och Lisa och då spelade vi kort och åt popcorn. Mysigt! Det var så galet kallt igår så jag hade mjukis och uggs. Trodde inte det kunde bli såhär kallt i spanien haha. På vägen hem från cafet pratade jag i telefon med Sara hela vägen, skönt med "sällskap"! När jag kom hem var klockan nästan 23 och då satt jag uppe och pluggade och så ganska länge vilket resulterade att jag försov mig imorse... Inte okej, jag vet! Missade första lektionen. Ibland är det jobbigt att bo 30 minuter från skolan! Dagen i skolan har varit helt okej. Efter skolan stannade jag kvar ett tag med några. Blev att jag stannade i tre timmar men det var bara mysigt! Nu sitter jag på mitt rum med matteboken. Mår lite dåligt för jag råkade få i mig lite gluten förut...bläää. Känner mig som en ballong! Ikväll ska jag och Jennifer kolla på en film sen tänkte jag somna i tid idag. 
 
En bild från igår. Jag snodde den från Malles instagram.
 
Det var fett kallt igår! Så uggs och mjukiskläder på!
 
Från idag. Snygga Lisa posar med risgrynsgröten vi hittade på eroski idag, julkänsla delux ju!!
 
 
 

I lördags:

Lördag: 
 
Jag vaknade sent och hade mysdag hela vägen fram till 2 då jag började göra mig iordning mig inför släktkals och lopp. Våran abuelo fyllde nämligen 70 år igår på samma dag som Jennifer! Vi skulle vara där vid 3 och överraska honom eftersom han inte visste att det skulle komma ca 50 personer dit! Innan vi gick dit fick jema en present av mig. Hon fick lite smink från kiko och det såg ut som at hon gillade det iallafall haha. Till släktkalaset fick jag gå till i springkläder eftersom jag skulle vidare till cordoba på kvällen och springa eternalrunning med några från skolan! Lite pinsamt att komma dit i springkläder på första släktkalaset, men alla förstod och eftersom min padre (och andra i släkten) brukar springa lopp tyckte dom bara att det var kul. Sen när dom fick veta att det var i Cordoba blev dom ännu gladare eftersom många i släkten kommer därifrån haha. Släktkalaset var lite stelt i början eftersom jag och Jempa inte visste vilka alla var, men efter ett tag kom det fram en tant till oss och började prata finlandssvenska. Vi blev helt chockade och fattade verkligen ingenting föst haha. Sen berättade hon att hon var (håll i er nu) Mamens systers mans mamma och dom var tydligen från Finland. Kvällen blev genast mycket roligare haha. Spanska släktkalas är lite annorlunda om man jämför med svenska. Här kommer det hur mycket släkt, kompisar, kompisarskompisar osv som helst och alla pratar med alla! Man sjunger, barnen går runt och bjuder på drickor och tar beställningar för att dom tycker att det är kul, tar kort och byter goda recept haha. Efter att vi hade sjungt för abuelo var det Jempas tur att fira! Vi sjöng och hon fick presenter! Efter 2 timmar där var det dags för mig och Jempa att gå vidare eftersom min buss gick vid fem och jempa skulle till hotellet. När vi gick blev det mycket "lycka till på loppet kinpussar". Hoppas på att det blir en till släktmiddag som jag kan vara med på hela på. 
På vägen till ferian (där bussen skulle gå ifrån) stannade vi till på eroski och lånade lite internet haha. På ferian mötte jag upp massa tjejer och vi var alla taggade inför loppet. Bussresan tog lite mer än 1 timme tror jag och när vi kom fram chockades vi alla över hur kallt det var! Det kan inte ha varit mer än 10 grader, vi frös ihäl men det var det värt. Loppet var så galet kul!! Eftersom vi sprang sent på kvällen var det kolsvart så vi hade pannlampor och fula reflexvästar haha. På plats fanns en dj som spelade massa pepplåtar, mat och dricka. Loppet var inget vanligt lopp utan man sprang på massa olika underlag. Vi sprang inne i buskar, i vattnet, klättrade upp på jätte höga höklossar med hjälp av rep, ålade sig på stranden under massa taggtråd, hoppade ner i sjunklera så man sjönk till midjan, åkte en uppblåstbar rutschkana rakt ner i lervatten osv. Det låter säkert inte alls kul, men det var det verkligen!! Alla var så glada efteråt och ville bara göra det om o om igen! Sista "hindret" var 4 st uppblåsbara "korvar" som man skulle kasta sig över, det var sjukt svårt när man var trött i benen, sandig och blör efetrsom man bara gled av. Men jag lyckades komma över ganska lätt och fick därför stå och dra över Elvis och Ellen (dom är ganska så mycket kortare än mig haha) över alla "korvar". Det var såå kul och det stod massa Spanjorer på sidorna och hejade på oss! När jag stod där och hjälpte Elvis och Ellen kom det en spanjor som också var kortare än mig så det slutade med att jag hjälpte henne över också! ÅH blir helt glad och sprallig när jag skriver detta haha, vill göra det igen!! Alla dagar i veckan! Loppet var ju en tävling bland massa andra spanjorer, men vi satsade inte på att få bäst tid, bara ha roligast!! Dock blev tiden helt okej haha.
Efter loppet fick vi lite snacks, t-shirtar och dricka. Vi bytte om och satte oss i den varma bussen och började åka hem. Vi stannade dock på en restaurang och affär på vägen där vi köpte lite färdkost. På bussen myste vi med mat, musik och mycket skratt o prat. Denna bussresan var nästan mysigare än den i torsdags. Efter en stund blev vi trötta så Malle la sig på mina ben så sov vi i någon halvtimme eller så. Bussen körde till ferian och därifrån åkte jag med Greta o Bea som fick skjuts av deras madre hem till Los Pacos. Hela dagen och kvällen var så lyckad, vill spola tillbaka tiden! Jag kom hem vid 00.00 och då blev det dusch, facebook och sova. 
 
Eftersom Malle inte kunde springa med tanke på sitt ben fick hon agera hejare och fotograf. Hon har inte hunnit lägga över bilderna från kameran till datan än, men här är lite bilder från hennes mobil.
 
 
 
 
och lite bilder från överraskningsfesten:
 
 
Jag måste bara säga att jag har världens snyggaste värdmamma.
 
Och sist men inte minst, mina fina kalasoutfit:
 
 
 
 

I fredags:

Fredag: 
 
När jag satt på bussen till Marbella på torsdagen fick jag ett sms från Jennifers pappa som sa att han och Jennifers syster tänkte komma ner på fredagen och överraska henne inför hennes födelsedag som var på lördagen! Så vi bestämde att jag skulle fixa detta på bästa sätt. När jag kom hem från Marbella på torsdagskvällen var det bara för mig att försöka hålla henne vaken så länge så möjligt för att hon skulle vakna så sent som möjligt så hennes pappa och syster kunde komma hem till oss vid 12. Jempa hade dock andra planer...Hon var helt bombsäker på att hon skulle åka och shoppa på plaza mayor på fredag morgonen eftersom jag fått Felica säga nej till Malaga som hon o Jennifer egentligen skulle åka till. Hon var så envis, jag blev nästan sur över att hon inte kunde förstå mig haha. På fredag morgonen tjatade hon på mig och ville att jag skulle följa med och shoppa och att vi skulle ta tåget halv 12. Jag sa att jag skulle följa med, men det gjorde jag bara för att hon inte skulle hinna åka själv innan 12. Jag duschade hur länge som helst, tog på mig kläder jätte långsamt och var bara allmänt seg haha. Jag såg att Jempa blev allt mer stressad och stressad och jag kände mig så taskig haha. Vid halv 12 när vi satt och åt frukost ringde det på dörrklockan och det var hennes pappa (Robert) o syster (Camilla). Jag ville att det skulle bli som en riktig överraskning så jag sa åt henne att stanna i köket medans jag gick och släppte in "Lisa och gänget som var ute och promenerade haha". Hon stannade i köket och jag hämtade in Robert & Camilla. Robert gick in mot köket och ställde sig vid köksdörren. Jennifers min var priceless. Hon blev helt tyst och bara stod och stirrade, sen bröt hon ihop i tårar. Efter någon sekund kom Camilla in också och då blev det ännu mer tårar. Det var så kul att vi lyckades med detta och att Jennifer verkligen inte hade någon aning alls! Efter mycket tårar, kramar och rundvisning av huset för Camilla gick vi till ett cafe och fikade. Efter det tog vi taxi till deras hotell och lämnade av deras väskor och sen gick jag, Jempa o Camilla och shoppade på shoppinggatan. Jag köpte dock ingenting. Efter det gick vi tillbaka till hotellet och lämnade av Camilla sen traskade jag och Jempa hem igen. Vi gjorde iordning oss för kvällen då det skulle bli restaurang med Robert o Camilla och sen en överraskning till Jempa. Kvällen blev lyckad, men inte helt eftersom det blev lite ändrade planer eftersom Jennifers familj kom ner o hälsade på. Vi var iallafall ca 15 stycken som hade fixat lite mys ute på piren med musik, snacks och dricka. Efter det blev det ut och baila baila. Kul kul! Kvällen slutade dock inte kul för alla. Bästa Malle lyckades få en vass glaskant in i sitt ben. Det blödde så mycket och det slutade med ambulans till sjukhuset och 10 stygn. Nu får hon inte anstränga sig på 2 veckor och detta kommer bli jobbigt för malin eftersom hon är den spralligaste, gladaste och träningsgalna tjejen jag vet, men hon kommer klara det galant. Det vet jag! Jag hoppas verkligen att allt går som det ska och att det läker mycket snabbare än vad läkarna tror! Puss på dig Malle.
 
Jag har flera bilder från kvällen, men dom är på kameran som är på hotellet fortfarande. Jag tror jag kommer få tillbaka den idag så då får ni mer bilder! 
 
 

I torsdags:

Hej! 
Nu tänkte jag berätta allting som ni missat.
 
Torsdag:
Började ju med orgentering. Orgentering har aldrig varit min grej men det gick ändå helt okej. Eftersom jag bara orgenterat i sverige förut kändes det konstigt att orgentera här i spanien. Det kändes som man sprang runt i en öken, och det luktade pizzakrydda överallt haha. När vi var klara med orgenteringen tog vi bussen tillbaka till skolan där lunch väntade. Hamburgare med chips, kunde inte bli så mycket bättre! Efter lunchen följde jag med Lisa hem och bytte om till vanliga kläder eftersom Lisa, Ellen, Elvis och jag skulle åka till marbella och shoppa i la cañada. Vi tog oss dit med buss och eftersom man var tvungen att byta buss i marbella centrum till shoppingcentret som låg vid motorvägen passade vi på att ta en glass vid strandpromenaden. Det kan ha varit den godaste glassen jag smakat, iallafall vitchoklad glassen. När glassen var slut satte vi oss på bussen till shoppingcentret. Jag fick köpt lite fina grejer blandannat: löptights, smink på kiko, två tröjor på hollister osv. När vi började bli hungriga satte vi oss och åt sushi, så gott! Eftersom det var Ellens första sushi slog vi på stort! Vi gick från köpcentret lite innan tio och då frågade vi oss fram till bussarna. Alla var verkligen hjälpsamma och snälla så det var tur det! När vi hade tagit första bussen och stod och väntade på nästa till funkan passade vi på att springa in i en mataffär och köpa choklad. Bussresan var hus mysig som helst. Mycket prat, skratt och plansmidande om vad vi ska göra på loven. Vi har världens bästa ide, måste bara kolla upp lite saker och så. 
 
Chipsen i bamba. ÄLSKAR denna skolan ännu mer nu hehe.
 
Glasspause i Marbella!  
 
Ellen och Lisa sura över att hösten har kommit hit med.
 
 
Godaste på länge!
 
 
Nu hade jag egentligen tänkt skriva om fredagen, men tror jag gör det i nästa inlägg! Vill inte tråka ut er med ett inlägg lika långt som en mil.
 
Un beso
 
 
 

sorry

Hola! 
Det har hänt mycket nu dessa få antal dagar jag inte bloggat. Jag har verkligen inte hunnit. Just nu är jag så trött eftersom jag kom hem för ett lopp för ett tag sen så nu blir det sängen! Imorgon kommer alla detaljer o sånt, var berädda på ett lååångt inlägg haha. 
 
un beso
 

El bosque

Godmorgon! Nu ska jag o jempa snart gå mot bussen som ska ta oss till platsen där vi ska orgentera. Det ska tydligen vara kallt där så jag maxar med kläder haha. Vet inte om jag kommer kunna skriva så mycket idag, men ni får stå ut. Önska mig lycka till! 

Un beso 




Imorgon

Imorgon är det igen riktig skoldag då vi har origentering istället. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... Eftersom det slutade med att min gympalärare tick hämta mig i sin bil när vi origenterade i ettan så kanske ni förstår att jag inte är den bästa haha. Men imorgon ska jag verkligen göra mitt bästa! Min gympalärare verkar dock tro att jag är väldigt bra på det eftersom han flyttade upp mig till den svårare gruppen, allstå idrott2 gruppen och jag läser idrott1. Detta betyder att jag måste använda kompass, vilket jag aldrig gjort haha. Man ska springa en och en men jag hoppas verkligen att jag hittar någon i som jag kan följa efter annars vet jag inte hur detta kommer sluta. Om jag nu skulle klara origenteringen utan att springa vilse tänkte jag och några tjejer åka till La cañada imorgon eftersom vi slutar vid halv 2. La cañada är ett shoppingcenter i marbella. På fredag är vi nämligen lediga så jag behöver inte plugga imon efter skolan, ni anar inte hur lättad jag är. 
 
 
 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Poetisk rubrik vaaaa?
Idag var det ju som sagt volontärmöte i Aulan. För er som inte vet har Liza (skolmamma typ) och Desireé (kuratorn) fixat så att vi på svenska skolan kunde får börja jobba som volontärer om vi ville. Vi kunde välja mellan två olika organisationer. Den ena jobbar med djur (hundar och katter) där man ska hjälpa till att ge dom mat, städa deras burar/kojjor/hus, promenera med dom och framför allt ge dom kärlek. Djuren som bor där är oftast väldigt skygga och rädda för människor så en av våran uppgift är att få djuren känns sig trygga och älskade. Den andra organisationen jobbar med människor. Vi ska hjälpa till att ge dom mat, prata med dem, samla ihop kläder osv. Som jag nämnde för några veckor sen så anmälde jag mig till både människor och djur, men efter dagens möte kände jag för att bara jobba med djuren då det kändes som att det passade mig bäst. Båda organisationerna verkade verkligen JÄTTE bra och vilken man än valde så kommer man att känna att man gör något bra. Efter lite prat med Liza bestämde hon att jag  skulle börja med att "bara" ta hand om djuren. Dels för att om skolan fortsätter ge mig lika mycket plugg som vi har nu kommer jag inte palla båda + att jag vill att det ska vara roligt att gå dit, absolut inte stressigt. Det kändes bra att Liza tog beslutet för mig så jag slipper känna mig taskig haha. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med hundarna och katterna. Ska bli SÅ kul. Madde, Sara och jag (kanske Ellen) ska jobba tillsammans och vi har valt att först komma dit var tredje torsdag men jag antar att vi inom snar framtid kommer välja lite fler dagar. 
 
Bild från spanien 2012. Haha fråga inte varför den hamnade här. Inte för att ni brukar fråga mig så mkt... (hint på att ni ska BÖRJA KOMMENTERA kanske..? hehe)
 

HOY:

Dagen började med svenska boksamtal. Det gick bra (tack vare Jasmin typ hehe)! Efter det hade jag en jättelång håltimme så jag och några fler satte oss och pratade/pluggade en stund. Sen blev det bamba. Efter bamban hade jag några lektioner innan skoldagen var slut. Efter skolan stannade jag dock kvar eftersom det var informationsmöte angårende volontär saken jag berättat om! Mötet började klockan 5 och var slut vid 6. Efter det var det styrkegympa på skolan som grymma Linn håller i. Det var verkligen så kul och så jobbigt!! Det är en blandning av zumba, konsition och styrka! Jag kände verkligen att jag inte tränat på ca 2 veckor... Om man ska summera dagen har den varit väldigt bra och kul!
 
Nu sitter jag i mitt rum och gosar med min katt. Snart ska jag hoppa in i duschen! 
 
 
Hahah usch för bilden...
 

Innan 00:00

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Idag efter skolan stannade jag kvar en stund med Madde o väntade på att språkstödet skulle börja. Vi hann gå till eroski och köpa super god yoghurt! Jag o jempa provade den för första gången igår och nu har jag redan fått 3 personer att smaka på den. Och alla har älskat den. Jag äger på att vara reklamtant. På språkstödet lärde jag mig mycket bra grejer så det kändes skönt. När jag o Jempa  sen kom hem la vi oss i hennes säng och hade högläsning ur svenska boken i ca 3 timmar. Helt sjukt länge, men det var mysigt. Nu på kvällen har jag bara chattat o lyssnat på musik typ. Skönt. Imorgon har jag bokseminarium fösta lektionen och sen en hålis på nästan 3 timmar. Så kul. Ironi? Ja visst.
Nää nu ska jag ta och sova. Är sjukt stolt över att jag ligger i sängen innan 00:00. Vet inte när det hände senast? 

Önskar min svenska bok också såg ut som Ellens. Mycket roligare att läsa då ju. 



Positiv

Jag såg på Maddes blogg att hon hade skrivit lite saker som hon ser fram emot. Så jag tänkte att jag kunde göra likadant, eftersom jag börjat om på en ny kula nu och ska börja se allt positivt istället för allt negativt. Haha yes...
 
Jag ser fram emot att komma hem vid jul. Jag trivs HUR BRA som helst här, men det ska ändå bli kul, mysigt, skönt osv att få komma hem en stund. Jag saknar er alla såå mycket! 
 
Jag ser fram emot julbordet och mellandagsrean haha. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR.
 
Jag ser fram emot att bli helt frisk så jag kan börja träna som vanligt igen. Får panik av att sitta inne. Tror jag ska försöka gå på ett pass imon och se ifall det funkar. Jag vill ha träningsvärk!!
 
Jag ser fram emot när alla läxor börjar tunna ut. Jag vill kunna komma hem från skolan och inte behöva sätta mig med läxorna det första jag gör. Jag vill hinna träna, vara med kompisar, titta på film/serier osv. 
 
Jag ser fram emot loppet jag ska springa på lördag. Jag har anmält mig till ett lopp tillsammans med några andra från skolan. Jag kommer antagligen suga eftersom jag inte kunnat träna till det så som jag vill, men det ska bli så kul. Det är ett ganska annorlunda lopp så jag kan berätta om det i ett annat inlägg. 
 
Jag ser fram emot att handla julklappar. Har redan börjat planera vad jag ska köpa till alla hihi.
 
 
 
 
 

Han tog min pluggtid...

 
Så BRA?! Han får mig att sakna justins röst som han hade när han var mindre! 
 
PS: all tack till bästa natta som genom facebook lärde mig få in ett klipp till bloggen! <3

Från dåligt till bra.

Hej! 
Dagen än så länge har varit lite sisådär. Mötte upp malle vid skolan 8:30 vilket betyder att jag gick upp 7:25. Så tidigt. Innan jag gick hemifrån vid 8:15 gick jag upp till Jempans rum för att säga hejdå, det blev dock att jag väckte henne för hon hade försovit sig. I skolan hade jag o Malle våran redovisning som gick... OK hehe. Nu sitter jag på samhällslektion och snart är det bamba. Hoppas det blir något gått! 

Ps: nu blev jag gladare!! Endast mina tjejer från Polhem fattar hihi. 

Malle o jag i ronda.



Chokladens dag. Misslyckad dock

Hola!
Tänkte dra en snabb sammanfattning av dagen innan jag ska lägga mig i sängen och träna inför min historia redovisning imon. Idag började som sagt killergame i skolan. Jag vann, om man vänder på det haha. Jag tycker ändå att det va ganska så coolt att just jag fick vara den som dog först av alla elever på hela skolan. Fräckt ju. Dock bara jag som tycker det...Jag försvarade mig så mkt jag bara kunde vilket resulterade att mitt tandsmycke "ramlade av". Just i den stunden kände jag mig som en kämpe, men efter blev jag fett depp. Jag har ändå haft tandsmycke sen jag va väääldigt liten. Sen jag var runt 7 tror jag? Jag hade dock en guldig stjärna först men den tanden var jag tvungen att dra för den växte knas, men så fort nästa tand kom satte jag på en ny. Och den ramlande av idag. Sorgligt ju. Att ha tandsmycke har lixom varit JAG. Vet inte varför egentligen, inte så att det är det finaste jag vet, men det känns bara bra. Nu har ni fått höra hela historian om mina tandsmycken vilket inte alls var meningen haha men nu vet ni det. Jag åkte iallafall ut killergame först av alla. Nu är det inte alls många kvar som "lever" och alla går runt med sina skydd  och ser allmänt kaosiga ut. För er som inte vet vad det är så är det en lek som går ut på att man ska "döda" en person som man fått namnet på och det finns vissa sätt man kan döda på ex: krama i 15 sek, pussa någonstans i ansiktet med rött läppstift osv. MEN man kan såklart skydda sig på något sätt ex: om man går runt med en bh utanför tröjan så är det ett skydd på att man inte kan bli dödad av en 15 sekunders kram osv. Fattar ni? nää tänkte väll det haha. Jag suger på att förklara. 
 
Efter skolan stannade jag o Jempa kvar på skolan (efter lite vel) och "pluggade", dvs: åt, pratade och kollade på datorerna. Jag brukar kunna koncentrera mig när jag är kvar i skolan, men idag va ett undantag. Efter en stund kom Lisa o Ellen så väntade vi in Elvis som hade idrott. När Elvis kom gick vi till ett cafe och köpte lite milkshake. Jag köpte dock ingen för jag var proppmätt. Tanken va att vi skulle köpa något med choklad eftersom det är chokldens dag, men Lisa o Jempa köpte med fruktsmak istället. Vet inte varför jag skrev det, tänkte bara att ni ville veta. Nu ska jag plugga på riktigt en stund innna jag ska sovaa. 
 
BESO
 
Snodde bilder från Jempa och Lisa. Orkade inte ladda över bilder från mobilen, lat jag vet.
 
Såhär såg vissa ut i sina skydd:
 
Deras goda milkshakes:
 
 
Ellen lär lisa skejta som en GUD på funkans gator. poetiskt haha
 
 

ahora

Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka sova, jag är dock inte trött för fem öre så får se hur det går. Dagen har bestått av plugg, musik, chatt, prat med Mammen o Jempa och mat. Alltså ganska så lugn dag, men det behövdes. Nu på kvällen har jag bara skrivit på min geografi uppsats och chattat med Jasmin. Vi båda hade någon skolgrej att göra så vi tänkte dynga tillsammans, men eftersom jag är klar med min läxa nu känns det onödigt att vara vaken haha. Tror även att Jasmin känner samma, hon har inte svarat på chatten på ett tag så hon kanske redan sover? yo no sé. Imorgon börjar killergame i skolan. Jag är livrädd. Just det, shit jag måste läsa igenom reglerna!! Får göra det nu! 
 
Un besito 
 
 
Jag är galet sugen på te just nu... får dricka det på baskin imonkväll.
 

Farsdag!

Idag är det farsdag vilket jag hoppas att ingen har missat? Jag tänkte iallafall ta och gratta världens bästa pappa på både farsdag OCH namnsdag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Älskar dig, vi ses om 41 dagar! 
Puss
 
 
 
 
 
 
 

Kvällen fick ändrade planer.

Godmorgon! Igårkväll började det blåsa huur mycket som helst så vi skippade stranden och gick till skolan istället. Där va det några som hade bakat, lagat mat osv. Jag och några andra satte oss och kollade på Eva & Adam filmen. Den är ju så bra! Vi fick alla lite nostalgi och kom på oss själva att man faktiskt 
fortfarande kan låtarna och vissa repliker! Efter en mysig stund på skolan följde jag med Ellen och Lisa hem. Vi satt på Lisas rum ett tag och pratade innan vi bestämde oss för vad vi skulle göra. Vi kom fram till att vi skulle spela biljard, så det gjorde vi! Vi spelade 2 omgångar och jag kom fram till att jag sög väldigt mycket på biljard haha. När vi kände oss färdiga började vi gå runt lite på gatorna och tänkte på vad vi skulle göra. Vi mötte upp Felicia, Nikita, jempa och malle efter en stund och snackade lite med dom. Kvällen avslutades med att jag och Jempa satt i en park i Los Pacos och pratade i ca 90 min. Det va supermysigt verkligen! 

Idag är det plugg som står på schemat... Gud vad kul. 


Har ingen bild från igår så här får ni en på mig o Jempa när vi va på Gibraltar! 




Mysigaste kvällen!

Hola! 
Igår hade jag och Jempa en riktig myskväll! Efter skolan gick vi till Eroski och köpte massa gott. När vi kom hem satte jag mig med min psykologiuppsats som skulle skickas in på kvällen. Efter någon timme med den skickade jag äntligen in den så nu hoppas jag verkligen på bra betyg, vet inte hur många kvällar jag ängnat åt den... När jag äntligen var klar med den kom Jempa ner till mitt rum så snackade vi ett tag innan Lucas kom in och gjorde oss sälskap. Vi pratade, skickade snapchat, lyssnade på spansk barnmusik som Lucas visade oss och tog kort. Han är verkligen SÅ SÅ SÅ söt. Efter ett tag ropade madre på oss och då var det dags för mat.Vi fick god mat som vanligt! Sen gjorde hon popcorn till oss som vi skulle äta medans vi kollade på film, men så blev det inte haha. Både jag och Jempa fick världens energi så vi glömde helt bort att kolla på film. Istället skickade vi MASSOR av snapchats, lyssnade på musik, sjöng karioke, åt choklad och popcorn, pratade och mycket mer. Efter ett tag tog våran energi slut så då somnade vi i min säng med musik i bakgrunden. Efter ett tag vaknade vi båda två och då gick vi och borsta tänderna och sen gick vi och la oss igen. Jag sov hela natten med hörlurarna på, det va jätte mys. Vaknade dock imorse av någon rocklåt jempa har på sin spotify lista.. haha. Om man ska sammafatta kvällen skulle jag säga videoklipp, musik, rolig och så mysig. 
Idag vaknade vi ganska sent och då kollade jag på lite Nicke&Nilla klipp innan vi gick ner och åt frukost haha. Fick sån nostalgi när jag kollade på klippen! Kommer ihåg att jag låg i min loftsäng i mitt rum när jag var liten och kollade på massa Nicke&Nilla avsnitt. Det va så mysigt och imorse när jag kollade på det igen kunde jag typ alla låtar så jag satt och sjöng med haha. Efter frukosten kollade jag på lite solsidan, duschade och pluggade. Planerna idag var egentligen att åka till Marbella men så blev det inte, så det får bli en annan gång! Kvällens planer är att gå ner till havet med några kompisar och mysa med filtar, musik, god mat och dricka och bara mysa. Men först: PLUGG.
 
Två av mina 4 syskon! (Saknas bara Emil och Lucia!) 
 

Gatito!

Medans jag sitter o lyssnar på historie redovisningar kan ni få lite bilder på min sötis. 

Jasmin (som bodde här nere förra året) skickade en bild på när Cleo va bebis, kolla va sööt:

Fast han är söt nu med:




Kladdkakansdag

Heej! 
Torsdag igen.. Gud va snabbt det går! Idag har det varit vanlig skola med helt okej sköna lektioner. Efter skolan gick jag till stranden en stund och solade med Lisa, Malle, Sara o Elvis. Sen gick vi tillbaka till skolan o pluggade. Vid 5 bjöd elevrådet oss på kladdkaka, glass o grädde eftersom det är kladdkakans dag idag! Dom hade tillochmed bakat glutenfritt! :') Efter skolan gick jag o jempi hem och aa nu kan ni säkert gissa vad jag gör. Pluggar och äter lite svenskt godis. Jag försökte i en halvtimme att inte äta något medans jag pluggade men det sket sig, jag menar... Att plugga utan att äta samtidigt är ju som att cykla utan cykel. Eller något sånt. Nää nu ska jag fortsätta med läxorna. Hörs ikväll! 

Besito

Så söt



Lärare gör oss tjocka

Hej! 
Idag mår jag lite bättre. Gick till skolan och gick hela dagen. (dock ett mirakel att jag klarade det.) Sen jag kom hem vid 17 har jag pluggat konstant och jag har ett sånt bra flow nu så egentligen vet jag inte varför jag avbröt det för ett blogginlägg...? Har egentligen inget kul att berätta. Kan nämna att det känns SÅ konstigt att inte gå i någon sport? Jag har liksom gått i en sport ända sen jag var 4 eller 5 år gammal tills nu när jag är 17. Jag har iaf slutat i friidrotten. Detta beslut tog jag eftersom anläggninigen låg ca 1,5-2 h promenad bort och jag hade inte möjligheten att få skjuts dit varje gång. Jag tycker verkligen att det är jätte synd eftersom jag verkligen tycker om friidrott! Jag funderar helt klart på att börja på någonting annat men jag kan inte komma på vad jag vill göra. Jag vill rida men den anläggningen ligger precis bredvid friidrotten så det är inget allternativ. Jag har somsagt valt att ta paus från handbollen så det är också borta som förslag. Fotboll är verkligen inget för mig. Jag viker mig av skratt av bara tanken på att jag skulle börja i det. Kommer ihåg när vi hade fotboll som uppvärmning på handbollen ibland hemma i Sverige.. ni anar inte hur mycket jag hatade det. Min gympalärare försöker få mig att börja hockey men njaaa tror inte det va. Salsa var verkligen inget för mig och vollybollen var väll kul men njaa. Jempa har börjat i tennis, men enda anledningen till att jag skulle kunna tänka mig att börja i tennis är för att man kan spela i kjol och det tycker jag är fint. Haha ja ni märker ju hur kräsen jag är, men jag funderar på att skaffa gymkort iaf. Känner att jag MÅSTE ha någonting att göra eftersom vi har så mycket plugg. Jag blir helt seriöst bara tjockare och tjockare av att plugga eftersom jag är en av dom som inte bara kan sitta och plugga, jag måste äta något samtidigt. Va? Har ni inte hört talas om dom? Nähä då finns det väll bara en sån, och ni läser hennes blogg just nu, känn er hedrade. Praise the lord osvosv AMEN.
 
Skulle inte sitta fel med en kopp te och en gosig liten Moltas här. 
 
 
 
 
 

Puss o kram

Idag har varit en jobbig dag. Pluggat hela dagen sen jag kom hem från skolan. Kändes dock som att jag inte fick så mycket gjort, det har varit så svårt att koncentrera sig. Sjuk, hemlängtan och plugg är ingen bra kombination. Jag bara måste tacka alla mina bästaste kompisar som har hjälpt mig att tänka possitivt idag. Nu på kvällen blev det skype med skönaste Ellen och Lisa som fick mig att skratta, vilket var super skönt. Gud vad deppig jag låter men det är fett jobbigt att vara sjuk när man har mycket i skolan. Jag hinner lixom inte ens vara sjuk, det finns ingen tid över till det. Sen blev det även en låång chatt med bästaste Natali och mycket smsande med finaste Madde. Nu när jag och Jempis borstade tänderna blev det även en hel del prat med henne. Jag förstår inte hur lärare kan tycka att det är okej att proppa in så mycket prov/läxor/inlämningar osv på en vecka? Jag tycker inte att det är okej någonstans. Det verkar inte som att dom tänker på oss överhuvudtaget. Åh jag bli galen. De verkar inte förstå att vi gäststudenter kan hamna i dippar och få hemlängtan? Bli sjuka? osv. Nu menar jag inte att dom ska särbehandla oss och sluta ge oss läxor. Men jag menar come on, lite hjärta har dom väll ändå? Verkar ju inte som det just nu. Haha oj gud vad jag klagar. Men man kan väll säga såhär: Vissa lärare är bättre än andra, och så är det ju på vilken skola man än kommer till. Nu tror ni säkert att jag inte trivs här, men det gör jag verkligen! Jag har aldrig trivts så bra som jag gör på denna skolan. 
 
En lite gladare bild på mig. Ni vill inte se mig nu, trust me. 
 

Man har så kul med toffifee!

Hej på er!
Just nu sitter jag i mitt rum, kollar på One Tree Hill och äter Toffifee. Det enda som saknas är att istället för att sitta här i spanien vill jag sitta i bästis hus. Och ramlösa. Om jag bara kunde fixa dom två sakerna hade dagen varit precis som en mysdag i sverige. Jag saknar verkligen sverige nu. Eller kanske inte just landet sverige, mer alla kompisar, familj osv. Nu när jag är sjuk är det extra jobbigt. Inte för att jag kunde ha det så mycket bättre haha igår när jag var hemma från skolan var hon inne och kollade till mig varje halvtimma, gav mig mat, medicin och dricka. Hon tyckte synd om mig så så fort jag kom in i ett nytt rum sprang hon dit och stängde fönstret så jag inte skulle frysa och jag fick inte stoppa ner i diskmaskinen för det va för ansträngande typ haha så söt. Idag gick jag dock till skolan eftersom jag hade essä skrivning. Jag stannade i tre lektioner fast än att Tony (ni vet han läraren med slipsarna?) ville att jag skulle gå hem. Men efter bamba plockade jag ihop mina grejer och vandrade hemåt så jag missade bara en lektion, bra gjort av mig tycker jag! Snart ska jag dra igång med plugget igen. Just det! Min iphone har börjat lagga så sjukt mycket. Idag har jag inte kunnat använda den någonting, så under bamban satte jag mig och förde över alla bilder från mobilen till datan och sen raderade mer än 2000 bilder på mobilen så nu funkar den lite bättre haha. Jag hade mer 3081 bilder i den vilket kan vara förklaringen till varför den va så otroligt seg. Nu funkar den liite bättre men det är fortfarande vissa appar som inte funkar. 
 
Nää nu måste jag plugga igen, skriver mer sen. 
 
un beso 
 
 
En väldigt gammal bild på mig och Adam som jag hittade i moblen när jag rensade.
 

lite uppdatering

Okej. Det börjar bli fett tråkigt att blogga, det märker ni säkert att jag tycker hehe. Men jag ska verkligen inte sluta eftersom jag vill kunna kolla tillbaka på bloggen när jag flyttar hem och minnas mitt år här! Det är dock roligare när ni komenterar och hjälper mig komma på saker att skriva om. Det blir roligare för både mig och er då eftersom det kanske kommer upp fler och varierande inlägg. Just nu skriver jag ju bara om mina dagar här, och oftast ligger jag en dag efter hela tiden. Idag är det ju måndag o senaste gången jag skrev var i fredags...
 
Men långhelgen har verkligen varit kul! Jag har träffat nya människor och aa haft kul. Torsdagen har jag ju berättat om, halloweenfest i huset. Fredagen hade jag och jempa en riktig slappar dag! Vi vaknade sent, och eftersom familjen var iväg åt vi frulle i sofforna med våra täcken. Vi låg i sofforna i flera timmar och bara mysta, pratade och lyssnade på musik. SÅ mysigt! Senare på kvällen bestämde jag mig för att möta upp Junie, Lisa, Elvis och Sara för lite mys på panda och sen massa dans. Kvällen var så kul! Verkligen en utav de roligaste kvällarna jag varit med om! I lördags (som kändes som en söndag) blev det också mys i soffan med täckerna. Lite plugg blev det också men mest mys. Vid 19-20 började vi ta på oss lite mjukiskläder för att promenera hem till Lisa där jag hade lite grejer från när jag gjorde mig i ordning mig till halloween och sen hem till Felicia där jempa hade lite saker. Vi fick dock gå runt en stund innna vi fick tag på tjejerna så vi hann med att kolla på en fotbollsmatch och sitta en stund inne på eroski där vi har internet hehe. När vi träffade Lisa o Junie bestämde vi oss för att hänga med dom ut en stund på kvällen. Varken jag eller Jempa var sugna på att stanna inne men vi var inte sugna på att gå ut heller haha. Kvällen blev iallafall väldigt rolig, dock kall. Det börjar verkligen bli kallt här nu så skinnjackan fick följa med ut för fösta gången. Vi delade taxi med Kian hem och sen stod vi och snackade med han ett tag innan vi gick hem och sov. Söndagen bestod av plugg, facebook, plugg och facebook typ. Jag började känna mig sjuk men trodde inte att det var så farligt. På kvällen mötte jag o jempa upp malle, gustav, ellen och madde på baskin för plugg. Jag har verkligen så mycket i skolan nu. Det är sjukt. 

Imorse när jag mådde jag verkligen inte okej, så jag valde att stanna hemma i stället. Mamen är så söt. Hon kom in md tabletter och varm oboy till mig på morgonen sen kollade hon till mig varje halvtimme hela dagen. Lucas o Lucia var också såå söta som frågade hur jag mådde osv. Det första Lucas gjorde när han kom hem från skolan  var att springa upp till mig och fråga hur jag mådde och sen så frågade han om jag ville att han skulle lära mig något eftersom jag missat en dag i skolan. Älsklingen. Dagen har bestått av plugg och spanska STORA tabletter. Så nu börjar både jag och min kalender kännas bättre hehe. 
Nu ska jag fortsätta plugga och sen kanske, om jag har tid, ska jag kolla solsidan! :) 
 
Beso
 
Blandade bilder från helgen:
 
 
 

Halloween...

 
 
 
 
Haha finn ett fel...
 
 

Halloween och lite mer.

Hola!
 
Ojojoj.. inte uppdaterat sen i tisdags. Så tänkte ta ikapp det nu. I onsdags gjorde jag inte så mycket. Gick i skolan som vanligt och efter det stannade jag kvar en stund efter skolan och va på mattestugan, eller aah jag var där en stund sen gick jag och satte mig och pratade lite spanska med Jempa och Lucas. Kvällen tillbringades mest med att läsa, lyssna på musik och sy klart mina halloween kläder. Haha yes, jag är en tant som sitter och syr på kvällarna. Just det! Vi pyntade hela huset med holloween saker också tillsammans med Mamen och Lucas. Så mysigt, det kommer bilder på det i nästa inlägg!  Somnade vid 01.45 och var lagom sugen på att gå upp när klockan ringde vid 08:40. Igår var det ju torsdag så skolan va bra + att vi fick pannkakor eller ah, fattiga riddare om man är gluten. SÅ gott! Efter skolan blev det att jag gjorde lite allt möjligt bla: spanska med Lisa o Madde, promenerade runt med Lisa och Ellen A, kinesaffäreb och lite så. Sen gick jag hem tillsammans med Jempa. Jag sydde klart och jempa sov en stund innan vi började plocka ihop våra grejer, sminka oss lite och begav oss till våra amigas. Jag skulle gå hem till Lisa och göra mig i ordning med Madde, Lisa och Junie (Lisas kompis som kom igår). Vi fixade oss ganska så länge och tog lite kort. Jag var batwoman och Lisa, Madde och Junie var militärer. Söta Junie hjälpte mig med mina lösögonfransar och massa annat. Jag är verkligen dålig på att sminka mig... Sen mötte vi upp Elvira, Sara, Ellen K och Ellens pojkvänn Gustav som är här i Funkan och hälsar på. Vi åt på ett jätte gott tapas ställe som låg en bit från Lisas lägenhet. När vi nästan hade ätit upp kom även Isabella, Josefina och Ellen A. Vi betalade och började sedan gå mot Torreblanca där ett gäng killar som gick på skolan förra året hade hyrt ett hus. Efter en liten stund tröttnade vi på att gå så då blev det taxi. Kvällen blev jätte kul och det var så kul att se hur alla såg ut i sina fina halloween kläder! Huset hade såklart en pool så det ett dopp i den, dock inte frivilligt...I slutet av kvällen trampade jag på något, som jag alltid lyckas göra när jag är barfota, så då blev det omplåstring för hela slanten. Fick dock väldigt mycket hjälp så det blev bra! <3 (ni behöver inte oroa er mamma o pappa haha) 
 
Här kommer en liten bildbomb från gårdagen. Lyckades inte få någon bra bild på min dräkt, men det ska jag fixa! 
 
Mina millitärer hemma hos Lisa.
 
Midagen:
 
Sara som Pocahontas. SÅ LIKT!
 
Mina finisar!
 
Madde och Beatrice (som helt klart vann för bästa utklädnaden!!!)
 
 
 
Hann åka lite båt själv tidigare på kvälen...
 
...innan det blev lite bad.
 

RSS 2.0