Dagar jag inte hunnit blogga om:

Onsdag 23/4:
Skolan va braa. I bamba fick vi lax, potatis och citronsås. Det var gott! Michel (vaktis) har börjat sätta upp parasollerna ute på terassen nu, så nu känns det som riktig sommar. Efter skolan stannade jag och några tjejer kvar i skolan för att plugga. Slutade dock med att jag o madde skrev massa post it lappar och satte på allas skåp..haha bara jag och Madde som får för oss att göra sånt när vi egentligen MÅSTE plugga. När vi var klara gick jag med Lisa o Elvis och satte oss på en gräsmatta och snackade ett tag. När jag gick hem hämtade jag upp Jempa på stranden och drog med henne hem. 
Just det! Vi får inte glömma att vi fixade lite i vårat klassrum. Alla i klassen satte våra händer på en tavla, så fint så :') 
 
Torsdag 24/4
Skola och körskola bestod dagen av. Skoldagen var mysig eftersom jag o Madde började med våran engelska redovisning! Efter körskolan orkade jag inte gå hem direkt så då satte jag mig i skolan och lyssnade på musik ett tag och bara var. Själv. Det var faktiskt mysigt. 
 
Fredag 25/4
Fredagen var också mysig. På idrotten körde vi yoga på stranden och resten av dagen var bra. Efter skolan gick jag och Lisa för att ha körlektion. Körlektionen var..speciell. Haha det var min första körlektion och om jag hade gjort det i Sverige hade det inte sett ut så som det gjorde...Lisa och jag körde tillsammans och lektionen varade i tre timmar. Det första som hände var att vi fick köra hela vägen till Malaga. Det var såå ball och köra längst kusten med världens utsikt, musik och vinden i håret! Tony (körskoleläraren) är inte som alla nadra om man säger så...Han röker i bilen, sa till Lisa att parkera bilen så han kunde köpa chips, bråkade med en tant som gick över övergångsstället, sa till mig och Lisa att skrika "Hola feo" till en kille som sa guapa till oss haha, hade "nöt-skalar-lektion" med Lisa medans jag körde snabbt på motorvägen haha osv. Men han är ändå lite lite skön på något sätt. Låter säkert sjukt men aah. Efter körskolan gick jag hem och fixade, pratade lite med Jempa som va sjuk, packade en liten väska och sprang hem till Bella. Hemma hos Bella lämnade jag väskan eftersom jag skulle sova där. Sen gick vi tillsammans med Elin o Elvis till stranden där vi mötte upp massa tjejer för mys och spel på stranden. Sen gick vi ut och dansade tills fötterna gjorde ont. Jag, Bella, Annalee och Karin gick hem tillsammans, när vi kom hem till Bella somnade vi på en sekund. 
 
Lördag 26/4
Vi vaknade hyffsat tidigt och gick då till stranden där vi hängde ett låångt tag. Vi solade, badade, pluggade mm. Vid 16/17 följde jag med Bella hem för att laga lunch och byta om sen mötte vi upp fler tjejer och drog till Miramar. På Miramar mötte vi upp Juan Carlos för Bella skulle köpa en tröja tillsammans med han som de ska ha på sin salsa uppvsning. På vägen hem bestämde jag mig för att gå ut så jag gick hem till Madde och gjorde mig iordning tillsammans med henne och Linnea. Kvällen var kul, men hade varit roligare om de inte hade varit massa gamla fulla gubbar ute... När det var dags att åka hem tog jag taxi till Los Pacos. Eftersom jag inte kom hem så sent satte jag mig med min svenska uppsats ett tag. Sen somnade jag. 
 
Söndag 27/4
Söndagen fick bli en stranddag. Kom dit vid 12 och solade och badade hela förmiddagen. EFter stranden gick vi till en glassbar vi aldrig besökt förut, men det ska ändras på! Det var en av de godaste glasser jag ätit! När vi ätit upp följde jag med Lisa hem. Hemma hos henne hängde vi bara vid poolen hela tiden med Ellen. Vi solade, lyssnade på musik, pluggade körskola och tränade. Vi simmade flera längder och körde vattengympa haha. Ellen var instruktör och stod vid poolkanten och hoppade omkring och jag och Lisa skulle göra samma sak i vattnet. Det var jobbigt! Hemma på kvällen åt jag och pluggade det sista. Helgen hade varit peeeerfekt. 
 
Måndag 28/4
Dagen var bien. Dock var jag trött som bara den. Efter skolan var det das för körlektion igen. Denna gången var det inte lika kul som första. Haha Tony är så konstig. Idag tog vi kaffepause. Kvällen bestod av plugg, mat, plugg, mat.
 
Tisdag 29/4
Igår hände inget kul i skolan förens den slutat. Då blev det standard jordgubbar med nutella och plugg. Sen promenerade jag o Maddis till Miramar. Vi tränade engelska hela vägen dit och spanska hela vägen hem. Jag fick med mig ett par byxor hem och Madde fick med sig en cape hem. Fina grejer! När jag kom hem var klockan 21 och då blev det mat, polly, jag masserade Jempa, pluggade un poco och somnade sent. 
 
Onsdag 30/4 (idag)
Dagen började med att jag försov mig...Vaknade 08:52, tanken är att jag ska gå hemifrån 08:40 haha. Kom dock inte så sent. 09:20 istället för 09:00. På spanskan hade jag, Ellen o Lisa redovisning om vårat år än så länge här i Funkan. Nu sitter vi på klassråd. Efter skolan ska jag o Madde massera Elin o Elvissen är det vårkabaré här på skolan, sen ikväll är det FERIA!!!! Våran andra Feria här nere, längtar galet! NU måste jag hänga med på lektionen. Puss o hej. 
 
Mer bilder får komma sen!!
 

29°

 
Snart är vädret tillbaka till sitt vanliga igen. 
 
 

På min gata i stan..

När klockan ringde i måndags klockan 08 trodde jag att det var ett skämt. Fanns inte en chans att jag skulle orka ta mig ur sängen då, så jag låg kvar en stund vilket betydde stress och stress. Dagen var bra men jag var trött. På kvällen blev det mat och balklänningsprovande.
 
 
Igår, tisdag, fick jag gå till skolan själv eftersom Jempa har blivit sjuk. Skoldagen var bra, gick från 9-14:20 m3n stannade kvar så kom inte från skolan förens 19:30. Då hade jag dock varit på körskolan en stund och mött upp Jempa. Medans vissa dansade salsa satt jag och några och pluggade. Ni anar inte hur mycket vi har i skolan nu. Inte kul någonstans...Kvällen hemma blev lugn med godis, mat, kaozgruppen, prat med pappa och plugg. Vi har en historia uppgift just nu som faktiskt är lite intressant. Den handlar om sydafrika och man ska kolla på massa youtubeklipp. Vet inte varför jag sa det, men nu vet ni det haha. 
 
Är sämst på att ta bilder i skolan, ska bli bättree
 
 
 
 

En helg med bara massa mys.

Tänker gå igenom dagarna lite snabbt bara. 
 
Fredagkvällen var mys. Vi möttes några tjejer på stranden där vi satt och pratade, lyssnade på musik, tog massa kort och sånt. Det var verkligen super mysigt. Förra året när det var varmt brukade vi ju hänga vid piren, men stranden är mycket mysigare! Kvällen/natten var lite mindre mysig. Tror det är den konstigaste/kaosigaste utgången någonsin. 
 
Lördagen var regning, men mysig. Vid 15 gick jag och Jempa hem till abuelo och abuela där Li (hon som bodde i min värdfamilj förra året) och hennes mamma var och hälsade på! Vi satt i sofforna och pratade en stund, det var kul att höra hur förra året var och jämföra saker osv. Förra året verkar ha varit liite galnare än detta året haha. Liza brukar säga att detta året är så lugnt o fint, hehe me gusta. När Li och hennes mamma åkt hade vi påsktapas med huur mycket mat som helst! När vi ätit klart började jag och Jempa våran promenad hem mot Los Pacos igen, i regnet. Tycker faktiskt att regn är mysigt, iallafall här nere. På kvällen mötte jag upp Sara, Elin och Madde. Vi hade en grym kväll. Jag sov hemma hos Elin, vilket är såå skönt eftersom hon bor mycket närmare än Los Pacos. Vi kom hem senare än planerat och satt uppe ett tag hemma hos Elin och skrev lite med Sara. Det var kul. 
 
Söndagen var mysig den med. Jag och Elin vaknade sent, vi låg kvar i sängen tills 13. Sen hände vi hemma hos Elin i hennes soffa tillsammans med Malleman och Bells. Vid 17 mötte Jempa upp mig så gick vi hem, i regnet. I pyamas. Hemma på kvällen åt jag, pluggade och kollade på serier. Städa hann jag även göra. 
 
Rekord fula bilder. 
 
 

Hoy

Hallå! 
Idag har jag varit på stranden nästan hela dagen! Det var så så varmt, dock inte i vattnet.. Vi låg där i flera timmar innan vi gick hem. När vi kom till Los Pacos stannade jag och Jempa och köpte glass som vi sedan åt på terassen samtidigt som vi kollade på OTH. Är så glad att jag bor med en av skolans mysigaste tjej! 
 
Jag hade med mig kameran till havet idag så har en hel del bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

terassmys

Gårdagen var den mysigaste på länge. Började med att Lisa, Elvis, Jempa, Annalee och jag tog en lång promenad längst stranden. Sen la vi oss och sola en stund med några andra från skolan innan jag och några fler gick till skolan där vi möttes av en STOR plåt med svenskt godis! Vi satt runt den och åt och pratade en stund innan jag och Lisa slet oss ifrån den och gick till körskolan. Vilket var väldigt onödigt eftersom den var stängd då det var röd dag igår...Så vi gick tillbaka till skolan där det serverades falukorv med stuvademakaroner. Vi hängde på skolan ett bra tag. Åt, spelade kort, solade, lekte "maffia" osv. När jag och Jempa sen kom hem på kvällen bestämde vi oss för att fråga Mamen och vi fick ta hem fyra kompisar och ha terassmys, och det fick vi. Så kvällen spenderades på våran terass med massa filtar, kuddar, täcken och svenskt godis. Tanken var att vi skulle sätta på en film men vi hade för mycket att prata om så vi hann inte med någon film. 
 
 
Hahaha fotogeniska tjejer :)) 
 
 
 
 

Nerja

Gårdagen spenderades som sagt i Nerja med Jempa, Elin, Emma, Lina, Elvira och Lisa. Vi tog både buss och tåg dit och hem. När vi kom fram gick vi direkt till europabalkongen och tog lite bilder sen gick vi raka vägen till en mysig liten strand. Vet inte hur länge vi låg där men det var ett tag iallafall. Vi badade flera gånger, sov, solade och hittade en grotta som vi simmade in i. Älskar att vattnet i Nerja är så fint, man få verkligen en utomlandskänsla. När vi blev hungriga gick vi till en restaurang och åt massa god mat och som efterrätt blev det glass på ett av Nerjas alla glasställen. Vi hann även gå in i en affär innan vi började gå på smågatorna mot bussen. Både jag o Lisa hittade fina grejer som fick följa med hem till Funkan. Bussresan hem var så rolig. Jag o Jempa satt och lyssnade på när Lisa, Elvis och Elin hade väldigt intresanta samtal haha. Vid 21:30 hoppade vi av tåget och började gå hemåt. Jempa och jag fick lite (eller väldigt mycket..) crave för svensktgodis, så det handlade vi påvägen hem. När vi kom hem åt vi, sen blev det OTH och godis i Jempas rum. Dagen var heelt perfekt. 
 
 
 
 
 
Finns mer bilder men de kommer i nästa inlägg! 
Puss
 
 
 

Moster Linn.

Kvällen har bestått av middag hos Linn. När jag fyllde år fick jag en 3-rätters middag som hon skulle laga själv. Det var verkligen hur gott som helst! Vi satt ute och pratade i flera timmar med levande ljus. Mysigt. 


Detta åt vi: 





Nu ska jag sova. Imon blir det upp tidigt för att dra iväg med tjejerna till Nerja. Längtar, det är så fint där!! 

5 fakta om mig.

Jag har sjukligt lätt för att somna. Var som helst, när som helst typ.
 
Ända sen jag var liten har jag skrivit listor på vad jag vill att mina barn ska heta. Jag gör det fortfarande och nu har jag en lista med 86 namn på haha. Just nu älskar jag namnen Tiffany och Nala. Ändras dock varannan dag typ.
 
Jag har förätit mig på paella. Känner jag bara blää när jag tänker på det. Men jaa pappa, jag kan äta det med dig i spanien i sommar. Lovar.
 
Jag älskarälskarälskar verkligen att resa. Det bästa jag vet. Jag skulle så gärna vilja åka till blandannat västindien, australien, sydafrika och kina. 
 
Jag tycker språk är jättekul. Innan jag flyttade hit tyckte jag att det räckte att kunna svenska och engelska. Nu vill jag lära mig alla möjliga språk! Hur coolt hade det inte varit att kunna swahili, franska eller arabiska typ?  
 
 

Lite pics från marbella

Kom på att jag inte visat er några bilder från dagen då Jempa, Elvis, Lisa, jag och Nander var i Marbella. Bättre sent än aldrig...
 
Haha bilden under vattnet är oslagbar.
 
 

Födelsedagsfirande för två favoriter!

Måndag och idag: 
Vaknade vid 10:30 och gick direkt upp till Jempas rum. Vi kollade såklart på OTH i flera timmar. Sen blev det lite frulle och mer OTH. Kvällens planer var att åka till Malaga för att fira finaste finaste Lisa som fyllde 18! Grattis igen bästa du! Hon bor i Malaga några dagar över påsken eftersom hon har besök av två kompisar från Sverige. Efter lite planernade med några tjejer tog vi tåget till Malaga vid 18. Vi började med lite shopping sen var det dags att hitta Lisa och hennes kompisar Karina och Anette, vilket var mindre lätt... Eftersom det är påsk och påsken firas väldigt ordentligt i Malaga var det hur mycket folk som helst! Det är en parad längs Malagas gator som är så galet lång. Vi gick gata upp och gata ner för att hitta något ställe där vi kunde korsa gatan och komma över till andra sidan där de andra väntade. Tog en timma, om inte mer? Helt sjukt, men tillslut gick det. Vi åt på restaurang, sjöng för både Lisa och Ellen. (Lisa fyllde i måndags och Ellen idag. Grattisgrattisgrattis till dig med finis!)När vi ätit klart sa vi hejdå till Elin och hennes två kompisar Lina och Emma som var tvungna att åka tillbaka till Funkan. Efter det började vi dansa, och dansade hela natten lång. Eftersom det var måndag var det inte så jätte jätte mycket folk ute, men jag tycker vi lyckades liva upp alla ställen vi gick till ganska så bra hihi. Sista stället vi gick till var det dock mycket folk på, men det var bara för att klockan var såpass mycket. tror det var ca 05:30 då. Vid 06:45 kramade Jempa, Sara, Ellen, Denise, Naya, Ellen och jag hejdå till Lisa, Anette o Karina. Kom hem vid 07:30, då var vi trötta så då sov jag och vaknade vid 11.30. Hoppas Lisa hade en grym födelsedag och Ellen en grym början på sin. Älskar verkligen att ha lov här i Spanien. Kommer så mycket turister, många får besök av kompisar och det känns verkligen som lov. Helt annan grej än påsklov i Sverige, eller jag vet inte. Ni kanske också ligger på stränder och dansar barbent tills solen går upp utan att frysa? hihi
 
Idag har jag o Jempa bara chillat. Frukost på utsidan vid 13, standard, sen duschade jag och sen dess har jag bara varit på mitt rum och myst med massa musik. Snart tänkte jag gå ut på takterassen en stund för det är galet varmt ute. Eller kanske lägga mig bredvid Jempa o kolla liie OTH? Får se vad det blir. 
 
 
Kommer fler bilder sen när Sara skickat hehe.
 

Nu tänker jag ta igen bloggningen.

Tisdag: Efter skolan blev det stranden en timme innan jag gick tillbaka till skolan för att vara med på språkstödet. På kvällen hade Jempa salsa så då gick jag, Ellen och Elin bort mot miramar för att kolla i affärer och inte minst: äta massa glass. Eftersom det var 8 april var det ben & jerry's free cone day vilket betyder att man fick gratis glass! Underbart. 
Favoriter. 
 
Onsdag: 
Väldigt, väldigt lugn dag. Mycket serietittande och pluggande. 
 
Torsdag:
Efter en väldigt lugn skoldag hyrde jag och Elin en tandemcykel och cyklade till volontärarbetet, med en väldigt duktig springandes Madde bredvid oss. I början var det galet svårt att cykla, vet inte hur många gånger jag bara ville ge upp. Haha tror Elin märkte det. När vi väl var framme på pad myste vi lite med hundarna innan vi gick ut med några stycken. Vi hann inte vara där så jätte länge eftersom jag skulle till körskolan på kvällen, Elin skulle möta upp sina kompisar på flygplatsen och Madde skulle köpa det sista inför sin Barcelona resa med sitt fotbollslag från Sverige. På vägen hem mötte vi Sara och tog oss till miramar en snabbis. Efter körskolan var tanken att jag skulle gå hem men istället fick jag och Lisa för oss att hämta upp Ellen gå till shoppinggatan, så det gjorde vi. Jag kom därifrån med ett par shorts och en klänning. 
valpar på PAD.
 
 
Fredag: 
I fredags gick vi ju på påsklov så det firades med shopping på Plaza Mayor med massa fina tjejer. Vi shoppade, åt glass och massa mer. Jag fick med mig ett par nike shorts och ett linne från pull and bear hem. På kvällen chillade jag o jempa i hennes säng med massa OTH. Jag somnade som vanligt, men det är mys.
 
 
 
 
Lördag: 
Jag o Jempa vaknade tidigt och gick till skolan där vi möttes av Birgitta och Elvis, vi håller ju på att göra om vårat klassrum!! Vi målade för fulla muggar med hög musik i högtalarna. Det var faktiskt riktigt kul! Efter 2/3 timmar började det dock bli jobbigt att stå inne när solen stekte utanför fönstrerna så då avslutade vi målningen. Jag, Elvis och Jempa gick till stranden. Hann inte vara där länge innan Jempa,Sara och jag tog oss till "kinesen" (en affär) för att köpa massa saker till kvällen då det skulle vara sverigefest!! Vi hittade massa bra grejer. Sen sprang vi hem för att steka pannkakor och fixa oss. Alla var tvugna att klä ut sig till något svenskt på kvällen, det var kul! Fanns allt från volvo till arla mjölkbonde haha. Jempa och jag var snöflingor! Kvällen började med att vi samlades på ferian för poängjakt. Vi fick massa uppdrag som skulle göras i olika grupper, kul. Vid 21:30 samlades vi igen för att ta oss till ett ställe där vi började kvällen. Vi körde limbo, måste bara skryta lite och säga att jag vann hehe. Kvällen var kul, men eftersom den började så galet tidigt (vid 19/20) tog jag och Jempa taxi hem ganska tidigt. 
Bildbomb.
 
 
 
Söndag:
Klockan var ställd på 9:30 eftersom vi skulle upp o måla i klassrummet igen. Vi kom till skolan vid 12 och målade en timme innan färgen tog slut och vi gick till stranden. Vi myste på stranden med massa andra tills klockan slog 17:30, då började vi dra oss hemmåt. Kvällen bestod av OneTreeHill mys och planerande inför Måndagen. Det kommer i nästa inlägg! 
 
Puss 
 
 

bien

Söndagen var inte så dum den heller. Vi hade bestämt dagen innan att vi skulle sova ut så vid 11 vaknade jag. Efter en god frulle gick vi till stranden där vi var i flera timmar. Vi badade flera gånger och det var så skönt i vattnet! Jag och madde pluggade, sprang och körde styrka på stranden. Det var varmt. Vi kom hem vid 18 och då blev det mat, duschen och one tree hill. Vi har äntligen börjat äta utomhus och det är så galet skönt! 
 
Idag har varit en helt okej skoldag. Efter skolan satt jag o Jempa kvar ute på terassen och snackade ett tag. Efter en stund kom Liza så då pratade vi även en stund med henne. När Madde och Elvira slutat deras idrott gick vi till eroski och köpte jordgubbar och yoghurt. På stranden pluggade jag och Madde engelska medans Elvira sprang längst strandkanten. Jag kom hem vid 19 och nu sitter jag med Lucas och Jempa i sängen och kollar på one tree hill. Snart måste jag plugga lite sen är det middag. 
 
 
 

Bra dag.

Lördagen var heeeelt perfekt. Vid 11:30 blev Jempa och jag hämtade av Nander (en i salsan) i hans bil där även Lisa och Elvira satt. Vi åkte till ett av hans favorit ställen i Marbella, ett område med fina lägenheter och pool som hans pappas kompis ägde/jobbade på. Vi var där hela dagen och bara solade, badade i både pool och hav, pratade, tog mänder av kort och videos och sånt. Dagen var helt enkelt underbar. När klockan var runt 19/20 blev jag o Jempis avsläppta i Los Pacos. Vi kom in, kollade oss i spegeln och möttes av två kräftor. Även fast vi hade mängder av solkräm fick vi mycket färg. På kvällen chillade vi innan vi gick ut ett tag och fuldansade. Vi kom hem supertidigt och då somnade vi ganska så direkt. Dagen var som sagt helt perfekt. 
 
Nander har gjort en video från dagen! Ni skulle sett min o Jempas min när vi fick se den första gången för vi hade ingenaning om att han hade gjort en men när vi fick USB:t med bilderna på söndagen och stoppade in det i datan när vi sen kom hem blev vi helt chockade. Haha Mamen sprang till oss och frågade vad som hände! Hon kollade på filmen med oss och skrattade hehe.. 
 
 
 
Har även massa bilder men de får komma i nästa inlägg! <3

Lite blandat

Onsdag: 
Vaknade upp och hörde regn, vilket var ett tag sen jag hörde här i Funkan så det var super mysigt! Dagen var bra och efter skolan gick jag o Jempa raka vägen hem och stor goffade med massa svenskt godis, naturgodis och "safe haven". En av mina favorit filmer! Kvällen var super bra. 
 
 
Torsdag: 
Mysig dag i skolan med mycket skratt. Efter skolan stannade jag kvar. Länge. När jag och massa andra hade varit i skolan och pluggat i några timmar fick jag och Lisa ett ryck och gick till frisören. Vi gick till en frisör som vi visste var billig och bra först men hon hade ingen tid så då gick vi till en annan som var så snäll och fixade en tid till oss vid 6, även fast det bara var en liten stund kvar till stängning. Så snäll. Eftersom vi hade en timme på oss innan vi skulle bli klippta så gick vi till ett ställe vi hade gått förbi innan och fixade våra naglar! Jag fick det av Lisa i 18 års present! Naglarna blev super fina och nu känner man sig så mycket fräschare. Det blev lite stressigt på slutet så vi fick springa som galningar till frisören men vi hann, typ hehe. Vi båda klippte bara topparna, eller jag ändrade typ formen på håret lite. Thats it. När jag kom hem på kvällen skypade jag en stund. Sen har jag för mig att det blev ett ganska tidigt möte med kudden. 
 
 
Fredag:
Vaknade och var så galet trött. Kände verkligen inte för att kliva upp, men det gjorde jag såklart. I skolan hade jag först Geografi, vilket jag tycker är skittråkigt, sen hade jag lååång rast så jag och madde satte oss och jobbade engelska. Efter skolan åkte jag, Jempa, Maxi och Madde med Birgitta (våran lärare) till IKEA, vi ska nämligen göra om vårat klassrum. Vi hittade massa grejer, det kommer bli så fint! När vi var klara inne på IKEA gick jag och Jempa till Plaza Mayor för lite shopping. Jag fick med mig en klänning och ett par byxor hem! På kvällen gick vi ut, alla var taggade så kvällen var bra! Vi dansade, jag hjälpte till att diska på starkebab, jag och Elin följde Sara hem, lekte med ballonger osv. Som sagt, kvällen var lyckad. När vi kom hem somnade vi snabbt som bara den.
 
 
 
Lördagen får komma i ett eget inlägg för den måste skrivas ut ordentligt och jag har hur många blder som helst ifrån den! <33

strandhäng o prinsesskrona

MIn födelsedag va den bästa födelsedagen på väldigt väldigt länge! 
Flygresan gick bra och jag blev som sagt kompis med en tant väldigt snabbt. Hon började dock skrämma upp mig i slutet när hon sa: jag tror inte att det är en riktig pilot som kör, det är nog en praktikant... haha jag dog typ. Han va sämst på att landa så det skulle inte förvåna mig om det satt en praktikant bakom styret. När jag hade landat med planet mötte Jempa upp mig på flygplatsen med balonger o grejer! Världens bästa! Vi hade kramkalas en lång stund innan vi tog taxi hem till los pacos. Jag firade tolvslaget till min födelsedagen i taxin haha det va mys. När taxin stannade och vi klev av och gick mot grinden till huset hoppade massa underbara kompisar fram och överraska mig med sång, ballonger, partyhattar och grejer. SÅ fint och jag blev verkligen SÅ glad! Mammen kom även ut i pyamas för att sjunga haha. När vi kramats och pratat en stund cyklade de hem och jag o Jempa gick in för att sova. Jag sov med min prinsesskrona jag fick hihi. På morgonen väcktes jag av finsång och frukost på sängen av Jempis! Eftersom det var utvecklingssamtalsdag på skolan så var vi lediga! Vi gick till skolan så att vi var där vid 11. På skolan träffade vi även massa fler och vi hade våra utvecklingssamtal och sen åt vi lite i bamba o pratade om allt och lite till. Samtalet gick bra, jag har verkligen världens bästa mentor. Helt plötsligt försvann alla tjejer när jag o Ellen A följde med Madde till omklädningsrummet för att byta om. Efterbliven som jag är fattade jag ingenting haha. Vi gick på strandpromenaden en stund och "letade" (trodde jag) innan vi hittade alla. Samlade på stranden med massa god dricka, jordgubbar, nutella, choklad osv. BÄSTA. Vi hade super mys i flera timmar och jag fick även göra lite utmaningar. Det kom fler och fler hela tiden och allt var bara perfekt! Jag, Elin o Madde badade även, med kläderna på..hehe vi hade inga badkläder. Men nu har jag iallafall badat på min födesedag! Tror det är första gången faktiskt. Vid 17 började vi dra oss tillbaka till skolan där vissa hade salsa (och vissa pratade med lärare...). Salsan verkade ha varit extra kul, iallafall enligt Elvis som sa: Salsan gick förvånandsvärt bra! Det var lixom roligare på ett sätt och jag tog ut svängarna mer. Haha sötis. Efter salsan gick jag och Jempa hemåt. På vägen plockade vi upp Linn. Hemma hos oss hade vi lite släktkalas för mig där vi åt tapas, tårta och jag fick super fina presenter! En tröja, ett armband och ett halsband. Dagen kunde inte bli bättre. Jag har världens finaste kompisar. Så är det bara. Somnade med världens leende på läpparna och en trasig prinsesskrona..(hur gick den sönder Elin..? hehe) 
 
 
 
 
 
 

18.

Hej! Nu är jag hemma i funkan och jag kan bara säga en sak, KÄRLEK TILL MINA TJEJER HÄR. Berättar mer imon. Nu ska jag sova, är så trött och jag är gammal. Pussss




RSS 2.0