Lite mer händelser.

17 maj 
 Vaknade sent eftersom vi inte kom hem innan 05:30. Dagen var en riktig degardag. Det regnade och åskade och jag vart så lycklig! Hade saknat regn o dåligt väder. Jempa och jag kollade på EGO, Ellen nös så att att det hördes hela vägen från centrum till Pacos, vi pluggade en skvett och sov en hel del. Sara kom även hit en snabbis och hämtade lite smågrejer. Vi åt en hel del också. En bra dag med andra ord. Jag vart lite rädd för Bella, Elin, Ellen och Lisa ett tag på kvällen eftersom de dampade galet på facebook, men det löste sig och det hela slutade med utgång. Igen. Jempa valde att stanna hemma och jag sprang hela vägen till Ellen och Lisa där jag lånade de lite tröjor och så. Vi gick sen ut och hade en dunder bra kväll! Med chinky wimky, klädbyte, mycket dans osv. Taxi hem till pacos senare än planerat. Dock slutade kvällen inte lika bra som den började, men det behöver inte gå in på. 
 
18 maj. 
Mys dag med plugg på baskin med lite amigos. På kvällen var jag även hemma en stund hos Madde med Jempa, Sara o Elin. Dagen var inget speciellt alls, förutom att vi blev sura på våran otroligt jobbiga bror. Ni ser ju själva...Vem är han ens?
 
19 maj. 
God mat och onödig skoldag. Mycket plugg och ångestdamp eftersom vi snart måste lämna vårat älskade Funkan. Inget mer om den dagen. 
 
20 maj. 
Vanlig dag i skolan. Hela dagen bestod av matte plugg eftersom det nalkades mattenetionella 2 dagar efter. Elin förberedde sig genom att köpa nya pennor. Jag hittade den perfekta hårfärgen på en nutella reklam. 
 
 
21 maj. 
Vanlig dag i skolan med mycket matteplugg. På kvällen blev det mest mys hemma med lite kaosande på våran facebookgrupp Kaoz. Ellen körde "gissa vems gaffel som är vems" osv. En vanlig konversation på kaoz helt enkelt. 
 
 
22 maj. 
Matte nationella, inte kul någonstans. Efter nationella sa Bella "lyssna på coldplayes låt fix you och tänk på nationella. stmmer precis" haha det gjorde det. Efter nationella fick vi lyssna på massa gymnasiearbeten. Jag var på 3 stycken, alla var lika bra och interesanta. 
 
23 maj.
FREDAG. Mysig dag i skolan med fystest och en flashmoob vid lunchen när kören ploppade upp från olika håll i salen och började sjunga. Det var så kul och de sjöng blandannat Håkan<33 Jätte fint verkligen! Det var pannkakor i bamba förresten, mums. Kvällen bestod av utgång! En lyckad en. Vid 12-slaget sjöng vi för Elvis.
 
24 maj.
ELVIRA FYLLDE 18 ÅR och detta firades med vattenland. Det blev alltså en tidig morgon trots sen hemkomst dagen innan men det var det så värt. Vi åkte alla rutschkanor både med och utan dubbel och -enkelringar. Vi åt även lunch och glass också.Det var helt galet kul!  När klockan började närma sig 17.30 gick några av oss till Miramar för en snabb liten middag på ett hamburgeställe som heter TGB.  Sen gick vi hem, Madde följde med oss hem till Pacos. Vi hann chilla en stund innan vi fixade oss för utgång. Vi satt på takterassen i några timmar innan vi gick. Det var verkligen så mycigt och kul. Vi lyssnade på musik och pratade verkligen om ALLT. Ibland kanske lite för mycket hehe. Vägen till bargatan var den roligaste på länge. Vi hade deeptalk, häng på stranden, spelade in lite videos och sånt. Tog oss mer än en timma och ta oss dit haha. Bästa promenaden på länge. Kvaällen var jätte kul med mycket dans och så, den slutade dock inte kul alls. En i skolan fick saker i sin dricka som man inte vill ha. Usch, det var läskigt. Vi tog taxi hem ganska så tidigt och somnade väldigt snabbt. 
 
 
25 maj. 
SÖNDAG. Igen. Veckorna går så snabbt! Det var morsdag<3 Vi hade en lugn dag. Vid 19 gick vi och köpte massa gott på svensken som vi tog med hem till MAdde där vi satt på hennes gräsmatta en lång stund och bara pratade. På kvällen kollade vi på Frozen. Det var det bästa jag sett. Min favorit film nu. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0